Login/Registracija

DA LI JE MOGUĆE? Roker IZREVOLTIRAN: „Nadam se da će se nešto promeniti“ (VIDEO)

Da je žiri zadovoljan njegovikm vokalom, uverili smo se u poslednjoj emisiji „Nikad nije kasno“, a sada je takmičar Đorđe Popović, poznatiji kao Milko za portal Grand Online otkrio kakvi su njegovi utisci.

– Mogu da kažem da jesam zadovoljan, s obzirom da je ovo zimsko vreme nezahvalno za pevače, a posebno za rok muziku i te pesme koje ja pevam su visoki tonovi tako da baš moraš da budeš maksimalno zdrav– istakao je pevač.


Prelep gest takmičara razgalio je srca publike ove nedelje. Naime, Milko je svom nedavno preminulom kolegi posvetio numeru „Nedelja“ koju je otpevao pred svoj nastup na Grandovoj sceni.

– Mnogi su se digli u visine sada! A sa Ibrom sam bio u prvoj emisiji takmičenja i zaista mi je žao što on više nije sa nama i hteo sam da ga pomenem, ali ne da bih ja dobio poene, već zato što taj čovek zaslužuje da se pomene- rekao je Đorđe.


Publiku je osvojio i svojom neverovatnom energijom i rokerskim duhom koji odiše čim se pojavi na sceni, a takmičar ne krije da žali što rokenrol nije zastupljeniji među pevačima.

– Fali taj rokenrol, nadam se da će se nešto promeniti, jer izgleda da je danas samo novac u pitanju. Kao da je neka zla sila isterala tu vrstu muzike! Počeli su neki tekstovi koji nemaju veze sa mozgom, a masa je utonula u to sivilo. Danas da ti hoćeš da prodaš zaista neki romantičan tekst, o nekom životnom osećanju, oni bi se smejali, a kada pevaš nešto bezveze to je dobro. Objasniću vam ovako, fudbal je jedna igra od devedeset minuta gde na kraju uvek pobeđuju Nemci, a u ovom slučaju uvek pobeđuju narodnjaci (smeh)- našalio se Popović.


Kakva su Milkova očekivanja od takmičenja i šta nam je sve priznao saznajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović/ S. Čumić