Login/Registracija

Da li je Ismeralda najatraktivnija takmičarka? „Samo ON može da kaže da sam BOMBA“ (VIDEO)

Bugarska pevačica Ismeralda Elenkova važi za jednu od najseksepilnijih učesnica šoua „Nikad nije kasno“, koja svakim svojim pojavljivanjem u takmičenju izazove različite reakcije,ali i uzdahe muškog pola.


Saša Kovačević je za ovu seksi Bugarku rekao da je tempirana bomba, Žika je javno pozvao kod sebe kući, a komplimenti na račun izgleda nisu izostali ni od Aleksandre Prijović i Aca Pejovića. Na pitanje da li sebe zaista smatra malom tempiranom bombom, kao što je žiri šoua veterana rekao, s osmehom odgovara: 

– Kad se ovako gledam, da, jesam mala, a da li sam bomba to samo Saša Kovačević može da kaže!

Tvrdi da je navikla da dobija komplimente od muškaraca kako za glas, tako i za stas.

– Znate, za muškarce je izgled najbitniji, oni gledaju samo to. A ja sam najsrećnija kad mi žena udeli kompliment da izgledam prelepo –  ističe Ismeralda.

Na svom izgledu godinama je radila i ne krije da zbog toga danas puca od samoupouzdanja. 

– Uvek kad se gledam u ogledalo, sviđa mi se ono šta vidim. Ja sam zadovoljna i srećna žena – tvrdi bugarska Ceca, kako je u njenoj rodnoj zemlji i zovu. Na pitanje da li je ona zaista najatraktivnija takmičarka ove sezone, kako mnogi smatraju, kao iz topa odgovara: 

– Poznajem dobro sebe, znam šta radim. Ponekad mislim da nisam dovoljno, ali nešto u meni kaže da, atraktivna sam i dovoljna sebi.

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić