Login/Registracija

ČUDNI SU PUTEVI: Takmičarka bila kod Saše Popovića na audiciji, 12 godina kasnije dokazala da je POGREŠIO!

Jelena Mudronja (42) iz Dimitrovgrada je od malena volela da imitira pevače, a omiljena joj je bila Lepa Brena. Nakon klinačke želje da se bavi muzikom, upisala je nižu i srednju Muzičku školu, a uporedo sa učenjem vikendom je pevala po restoranima i klubovima. 

Iako je danju išla u školu, noću pevala, imala je vremena i da se posveti sportu i treninzima, te danas osim zanimanja pevačice ima još jedno. 

– Čitavog života sam u sportu, brat mi je svetski prvak u powerliftig-u, pa sam i ja završila i radim kao fitnes trener – otkrila je učesnica ovogodišnje sezone „Nikad nije kasno“. 

Za sebe kaže da je dobra supruga već 21. godinu, dobra majka i prijateljica, ali da je preosetljva. Možda je razlog za to što je Rak u horoskopu. 

Pre 12 godina pokušala je da se prijavi za „Zvezde Granda“, a tada ju je Žika Jakšić samo pohvalio i rekao da fino peva, ali nije uspela da uđe u uži krug Saše Popovića. 

– Eto dokaza da nikad nije kasno. Vidiš da ne treba odustajati od svojih ciljeva i želja – rekao je Žika Jeleni nakon što je kročila na scenu takmičenja veterana. 

Jelena se publici i gledaocima predstavila pesmom „Da mi je znati“ grupe „Makadam“, a bodrili su je suprug i ćerkica. 

– Čestitke na stajlingu, izgledate predivno – konstatovao je prvo Dejan Petrović, pa joj uputio čestitke i za nastup u takmičenju.

Ovu iskusnu pevačicu pohvalila je i Zorica Brunclik koja nije štedela reči za njeno pevanje. 

– Prezentna boja, sigurna interpretacija, nastup jedne nimfe – rekla je Zorica Brunclik, dok je Saša Milošević Mare prvo pohvalio njen odabir pesama, a zatim i način na koji je predstavila svoju zemlju. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić