„Pare uvek idu na harmoniku“ Članovi orkestra Nikad nije kasno otkrili za koju pesmu uzimaju najveći bakšiš (VIDEO)

Članovi orkestra „Nikad nije kasno“ na čelu sa Jocom Savićem u novogodišnjem razgovoru za Grand otkrili su kako protiču snimanja, ali i za koju pesmu su na nastupu dobili najveći bakšiš.

Članovi orkestra Nikad nije kasno otkrili za koju pesmu uzimaju najveći bakšiš

ORKESTAR NNK SNIMANJE 28092023 FOTO MUNJA 8 ok
Članovi orkestra Nikad nije kasno otkrili za koju pesmu uzmaju najveći bakšiš

Harmonikaš i šef orkestra Joca Savić kaže da mu je zadovoljstvo što ima priliku da radi sa kolegama koji su se dokazali kao vrsni profesionalci.

-Prelepo mi je sa njima, ako pričamo ozbiljno, ovo su predivni ljudi. Od početka prošle sezone, sada smo negde na pola, meni je svaki put ogromno zadovoljstvo kada dođem na snimanje. Kako se završava svako snimanje, svi se smeju i to je prelepo – rekao je on i otkrio ko ga od članova ekipe najmanje sluša:

-Najmanje sluša onaj koji nije danas tu. Sad vi vidite ko fali (Smeh).

Clanovi orkestra Nikad nije kasno otkrili za koju pesmu uzmaju najveci baksis
Članovi orkestra Nikad nije kasno otkrili za koju pesmu uzmaju najveći bakšiš

Pevačice Sara Vidaković i Varja Topalović kažu da je teško raditi u kolektivu gde su muškarci u većini, ali sa druge strane ističu da kolege gledaju kao braću.

-Ne osećamo se izostavljeno, sada nas i često pomenu u emisiji – rekla je Vajra, dok se Sara nadovezala i priznala da je ponekad neko od kolega iznervira:

-Mene ako iskreno pitate, nekada mi idu na živce. Jako je teško kada ste žensko, a radite u kolektivu gde su 99 odsto muškarci, ali su oni nama kao braća.

Clanovi orkestra Nikad nije kasno otkrili za koju pesmu uzmaju najveci baksis 1
Članovi orkestra Nikad nije kasno otkrili za koju pesmu uzmaju najveći bakšiš

Kako često zajedno nastupaju i na privanim veseljima, zanimalo nas je za koju pesmu uzimaju najveći bakšiš, ali i ko dobila najviše novca.

-Uglavnom se za kola uzima najveći bakšiš. Bokša je tu glavni, pare uvek idu na harmoniku – saglasni su svi.

Clanovi orkestra Nikad nije kasno otkrili za koju pesmu uzmaju najveci baksis 6
Članovi orkestra Nikad nije kasno otkrili za koju pesmu uzmaju najveći bakšiš

Na samom kraju su zasvirali i čuveno kolo, ali su se i našalili da moraju da vrate novac jer su ga zaradili upravo za to kolo.

-Imamo problem zbog tog kola „Patalove gajde“, dobili smo tužbu jer on uzima najviše para kad svira, pa moramo to da refundiramo – dodao je basista Marko kroz šalu.

Ceo razgovor sa članovima orkestra „Nikad nije kasno“, pogledajte u videu na početku teksta.

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković