Login/Registracija

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT UČESNIKA NIKAD NIJE KASNO: Zbog žene su me proglasili LUDAKOM (VIDEO)

Miroslav Aleksić Aleksa (66) iz Kragujevca jedan je u nizu vrsnih veterana koji se pojavio u prvom emisiji osme sezone porodičnog šou-programa „Nikad nije kasno“ i ostavio jak utisak na publiku.

Ipak, njegov ljubavni život, za koji kaže da je kao stvoren za film, ostavio je najjači dojam. Posle tri neuspela braka i nekoliko kraćih veza, u šali kaže da su mu žene došle glave, o čemu je govorio za Grand online. 


– Bilo je tri braka i nisam mogao da se izborim sa njima. Ja nisam čovek koji je varao svoje žene, ni prvu, ni drugu ni treću, veran sam kao pas, to znaju sve moje kolege. Nas muzičare bije takav glas da volimo da šaramo i varamo, ja nisam od tih to svi znaju. Prva žena sa kojom imam dva sina i sedam unučića je tražila od mene da ostavim pevanje i ja sam to uradio. A posle samo nekoliko meseci mi je rekla nemoj da mi se motaš oko suknje, ja sam ponovo počeo da pevam. To nije dugo potrajalo, pa nije mogla da podnese ponovo što radim puno i dolazim kasno kući, tada sam presekao i rekao sam joj kraj, ja muziku neću da ostavim. Posle nje sam ušau u brak koji je trajao 15 godina, a razišli smo se zbog njenje patološke ljubomore. Poslednjih godinu dana su krenuli problemi koje nisam mogao da podnesem, ostavio sam joj stan i razišli smo se. Sve sam joj ostavio i otišao sam u podstanare, tada su me proglasili ludakom. Govorili su mi da li si normalan, pa ti si joj ostavio stan? Jesam, ali je uslov bio da me više ne prati jer je bila bolesno ljubomorna – priznaje Aleksa u razgovoru za naš portal.


Veteran nije imao sreće ni sa 22 godine mlađom ženom, za koju kaže da je bila i ostala prava lepotica.

-Ona je bila mlađa od mene, ali je prelepa žena, svi su se okretali za njom. Tada sam mislio da će biti sve okej, ali nije. Posle 11 godina mi je rekla da će završti u ludnici, ako ja ne ostavim pevanje. Nisam mogao da izdržim to, i sa njom sam se razišao – govori kroz smeh.


Posle tri neuspešna braka, Aleksa se skrasio kraj dvadeset godina mlađe Mare koja mu je sada velika podrška. Priznaje da su imali problema na početku, ali je sada sve u najboljem redu.

-Posle tri godine samovanja sam upoznao Maru, ona je takođe mlađa od mene. Ako bude normalna, mislim da ćemo ostati zajedno do kraja života – dodaje Aleksa čiji intervju možete da pogledate u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković