Login/Registracija

BUDITE FIT UZ JELENU MUDRONJU: Pevačica VEŽBA NA MORU i sve deluje tako LAKO (VIDEO)

Ona je majka, domaćica, pevačica i fitnes instruktorka. Šira javnost Jelenu Mudronju upoznala je i zavolela kroz šou „Nikad nije kasno“, gde je osim pevanja sve osvojila i fizičkim izgledom to na pragu pete decenije. 

Neki bi rekli da je zategnuta kao praćka, a mi da je njen svaki mišić toliko izvajan da krade poglede čak i slabijeg pola, pogotovo kada se skine u kupaći.

485f7ab82917e1126e49dcbc3c1bd4300ca8c247

Kako mnogi maštaju o njenom telu u poznim godinama, pevačica je rešila da ekskluzivno za Grand Online podeli tajnu svog izgleda. 

– Čast mi je da vas pozdravim i da vam pokažem kako možete lepo da iskoristi vreme na moru i da odradite par vežbi-  poručila je pevačica sa plaže i dodala:

– Ja uvek volim da radim tri, četiri vežbice po desetak ponavljanja. Sve ove vežbice su lagane da bismo mogli svi da odradimo bez teretane i spravica. 

fcc6d75e4d54eecee256d2610c1852c4fbba7f3eZa Grand je podelila zanimljive i vrlo korisne vežbe koje će vam pomoći da dostignete savršenstvo, baš kao i ona.

Pogledajte kako je Jelena trenirala ekipu portala na plaži.

Podsećamo, pored brojnih pozitivnih komentara tokom takmičenja, Jelena se susrela i sa onim negativnim o čemu je svojeveremno i govorila za naš portal.

– Jedini negativan komentar dobijam za usta za koje sam se ze*nula i sad me je strah da operišem. Stavila sam silikon onaj od pre 20 godina što se stavljao i svesna sam da sam malo preterala – istakla je Jelena i hejterima poručila da ko neće da je gleda ne mora, može samo da je sluša.

Foto: I.Ankić/T.Bogavac,
Autor: I. Ankić