Login/Registracija

BRAVO, SOFRO! Orkestar zablistao u polufinalu PESME ZA EVROVIZIJU

Orkestar Aleksandra Sofronijevića večeras se pesmom „Anđele moj“ bori za prolazak u finale „Pesme za Evroviziju“, a ono što su mnogi čekali jeste da vide kako će šestorka izgledati na sceni. 

Na društvenim mrežama pojavile su se slike pred sam početak polufinala, na kojima vidimo da je orkestar isto stilizovan. 

I dok momci blistalu u elegantnom svetlo-sivom odelu, dame su ponele tamniju nijansu, čime su svoju savršenu liniju dodatno istakle ipobrale komplimente za izgled.

Očigledno je da je šestorka vodila računa o svakom modnom detalju, ali je sigurno da će akcenat večeras biti na savršenoj muzici i njihovim raskošnim glasovima. 

Inače, orkestar večeras nastupa pod rednim brojem 5 i ukoliko želite da ih slušate u finalu „Pesme za Evroviziju“, pošaljite 5 na 5556.

Vođa orkestra i maestro na harmonici nedavno je istakao da mu je životni san da predstavlja Srbiju na Evroviziji, ali svog favorita na muzičkom takmičenju nije želeo da otkrije. 

– Ima mnogo dobrih pesma. Iskreno, to su sve moje kolege i ne mogu nikoga da favorizujem, ali svi su se potrudili i dali sve od sebe tako da verujem da će ostati dosta hitova koji će se slušati sa ovog festivala- zaključio je Sofra. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić