Login/Registracija

Borka Erceg: „OPET IMAM RAZLOGA DA ŽIVIM“ (VIDEO)

Takmičarki Borki Erceg emisija „Nikad nije kasno“ definitivno je promenila život, te je kako se čini konačno pronašla ljubav svog života.

Borka je priznala da joj je učešće u emisiji mnogo toga dobrog donelo, te da se ona oseća mnogo srećnije i ispunjenije, a i na ljubavnom planu sada sve ide u dobrom smeru.


Tokom svog prošlog nastpla Borka je pevala pesmu „Opet imam razloga da živim“, koja je kako je rekla opisalo njenu trenutnu situaciju.

– Mnogo volim ovu pesmu, a sada se podudarilo da se ona poistovećuje sa mojim trenutnim osećanjima, tako da da, imam razloga za osmeh, za život i za borbu ponovo… – rekla je Borka, pa nam malo više otkrila o tome šta se to dešava na ljubavnom planu:

– Mi smo još uvek u fazi upoznavanja, nismo se još videli lično… Osvojio me je iskrenošću i velika mi je podrška, prepznali smo se i energije su nam se poklopile. Oboje volimo muziku i ovu emisiju. Učešče u ovoj emisiji je uslovilo naše poznanstvo i naše dopisivanje. 

Ukoliko dođe do finala Borka je rekla da bi svog budućeg partnera sigurno dovela u studio da joj pruži podršku u borbi za pobedu.

– Ja mislim da bi on vrlo rado došao, pošto sve voli, posebno Mareta i Žiku, sa njima kaže da bi se rado družio – ispričala je Borka.

Ceo intervju sa Borkom Erceg pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: T. Bogavac/S. Čumić/ D. Bukovčić