„Što te nema u mojoj karijeri?“ Boban Rajović sreo prijatelja u emisiji, pa ga zatekao pitanjem (VIDEO)

I ove nedelje očekujte neočekivano u emisiji „Nikad nije kasno“ koja će doneti brojna iznenađenja. I sam član žirija Boban Rajović doživeo je iznenađenje kada je na sceni ugledao starog prijatelja posle mnogo godina.

Naime, kako je Rajović priznao, učesnik aktuelne sezone Muharem Hamzakadić  Haro, koji je inače i kompozotor obećao mu je jednom prilikom pesmu koju mu do sada nije naspisao.

0A0A9035

Boban Rajović sreo prijatelja u emisiji Nikad nije kasno

-Što te nema u mojoj karijeri? Nikako da mi napišeš pesmu – rekao je Boban, dok je Haro odmah odgovorio:

-Drago mi je da si to spomenuo, sećam se da sam ti obvećao kada smo se videli u Tuzli. Pravo da ti kažem, nisam stigao da napisem, radio sam sebi neke pesme.

0A0A9057 1

Operska pevačica Sanja Simić biće takođe deo žirija uz premijera Sašu Miloševića Mareta, a njen nastup izazvaće lavunu emocija kod milionskog auditorijuma.

0A0A9031 1

Šta vas sve čeka u nedelju od 21 čas na kanalu „Prve“ televizije u omiljenoj porodičnoj emisiji „Nikad nije kasno“, pogledajte u videu na početku teskta.

BONUS VIDEO – Nikad nije kasno promo, emisija 30

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković