Login/Registracija

Bivša takmičarka otkrila KAKAV JE MARE ZAISTA, pa se setila reči Merime Njegomir

Tokom 2019.godine Klaudija Klanac Pušković bila je učesnica šoa veterana a zatim svojim ličnim primerom dokazala da u životu zaista nije kasno za snove.


Punih 15 godina bavila se proizvodnjom i dekoracijom torti i kolača kada je shvatila da je muzika njen poziv, a zatim skupila hrabrost i dve godine nakon takmičenja objavila pesmu pod nazivom “Žena u najboljim godinama“.

Pozitivne komentare je kako kaže očekivala, ali je ostala šokirana njihovom količinom kao i brojem pregleda na pesmi.


– Nalazim se u tekstu kao da je autobiografska. Mare je to napisao kao da me poznaje ceo život, on je kao neki muzički psiholog. Prepustila sam sve njemu da osmisli. On je profesionalac i tu nema šta- rekla je Klaudija u “Grand magazinu“.


Kroz takmičnje, koje joj je mnogo značilo kao još jedan važan korak u životu, imala je punu podršku porodice ali su joj komentari žirija bili posebno važni.

– Posebno se isticao Mare uvek ali je utisak na mene najviše ostavila Merima Njegomir. Jedno divno stvorenje koje mi je davalo divne savete. Pričale smo o deci, njenim ćerkama, jedna je pravila torte kao i ja, ali mi je rekla: “To je sve lepo, ali ti treba da s ebaviš muzikom“. Te reči nikada neću zaboraviti i mnogo mi je tepko palo kada je preminula– otkrila je Klaudija.

POGLEDAJTE I:

PRVI OSKAR SRBIJE u rukama Klaudije Klanac Pušković: „Osećam se kao u bajci“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac