Login/Registracija

Bio je opasan FRAJER, BEŽAO OD BRAKA, sad u sedmoj deceniji ŽELI DECU! „Uvek sam bio problem“

Od kad je kročio na muzičku scenu pevač iz Podgorice Miodrag Babalj, poznatiji kao Mijo, važio je za velikog zavodnika. Duga kosa, specifičan stajling, neverovatna harizma i talenat za pevanje učinili su da za ovim rokerom lude žene širom bivše Juge.

66055d414036b2beb7212fff77fd0ee9ea5e7cc2

Osamdesetih godina pravio je haos na nastupima, voleo da peva ležeći i da publici priređuje pravi šou, te se za svaki njegov nastup tražila se karta više. Žene su ga obožavale, a on je sve vreme bežao od braka i od obaveza. Sve do momenta dok nije shvatio da je kasno. 

– Uvek sam u životu radio šta sam hteo, da li su u pitanju žene, orkestri, poslovi, tako sam hteo i problem sam bio uvek ja – rekao je Mijo kada se prvi put pojavio u emisiji „Nikad nije kasno“ gde je došao da nakon duže medijske pauze, ponovo okuša svoju sreću.

51cef1c5d15ff9df15c7311184c0b6857fccf88b

Iako se muzikom bavi više od 40 godina, tvrdi da nije postao veliko ime jer je bio nemiran. 

Njegov bunt uticao je i na ljubavni život, te je tek na pragu sedme decenje poželeo da se skrasi.

– Ceo život sam bežao od obaveza, ali želeo bih jednu bebu, stvarno bih voleo da mi se desi. A kad dođeš u stare godine, shvatiš. Jer deca su nastavak života – izjavio je on za Grand Online.


Pojavljivanje u takmičenju pevača veterana preokrenulo mu je život, a obrt se desio nakon što je u 60. godini dosanjao svoje snove i sreo ljubav svog života. O izabranici je neretko govorio, ali je za Grand. Online napravio izuzetak i otkrio kako su se spojili.

– Zvala me je na ručak i tu ništa ne bi bilo ali je bila uporna, i eto od 8. jula smo zajedno. Isto je Rak u horoskop kao ja, inače je iz okoline Požege a živi u Frankfurtu. Starija je od mene 3 godine- izjavio je prošle godine, a njegovu izabranicu možete da vidite OVDE!

Foto: Privatna arhiva/D.Milošević,
Autor: I. Ankić