Login/Registracija

Biljana Sečivanović: „Život me naučio da ne očekujem previše“ (VIDEO)

Pevačica Biljana Sečivanović Novu godinu dočekaće radno što je i te kako raduje, budući da prošle godine zbog pandemije nije pevala za doček.

Iako je kao i većina njenih kolega ove godine stagnirala što se tiče posla, za Grand Online istakla je da joj na ljubavnom planu „cvetaju ruže“ i da je barem emotivno prezadovoljna. 


– Ja ne znam da li će neko moći da se pohvali što se tiče posla, ali emotivno i privatno moram da se pohvalim da mi je ova godina bila izuzetno srećna, s obzirom da smo se suprug i ja venčali u crkvi i napravili svadbeno veselje koje smo zbog kovida 19 odlagali u više navrata i da smo to mogli da proslavimo sa nama dragim ljudima onako kako smo mi želeli i stvarno mi je puno srce – rekla je pevačica na početku razgovora. 


Poučena iskustvom da ništa više ne treba planirati tako ni od naredne godine nema nikakva očekivanja, već će pustiti da sve ide svojim tokom.

– Misiim da sam kao malo mlađa mnogo više očekivala i život me naučio da ne očekujem previše, pa ću se zadovoljiti sa onim što je život planirao za mene – kaže ona.


Pred praznike pevačica posebno uživa u dekoraciji svog doma i dvorišta pred praznike, te je tako uradila i ove godine.

– Pa za Novu godinu mi obavezno dekorišemo dvorište, kuću i obavezno gledamo da menjamo boje što se tiče kuće. Nekako nam crvena uvek preovladava, barem u dvorištu. Ponekad nam u kući dosadi da sve bude jedno isto, tako da ćemo opet nešto menjati  – ispričala nam je Bilja.

Ceo intervju sa pevačicom pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja,
Autor: D. Bukovčić