Login/Registracija

BEZ DIJETE Smršala 15 kilograma za mesec dana! „Preporodila sam se“, tvrdi Klaudija

Majka troje dece, ljubiteljka slatkiša i učesnica šoua „Nikad nije kasno“, Klaudija Klanac Pušković u 44. godini odlučila je da smrša. Na to ju je podstaklo upravo pojavljivanje na televiziji, ali i želja da nakon tri porođaja vrati staru kilažu. 

– Motivisalo me je prvo pojavljivanje u emisiji „Nikad nije kasno“, komentari divnih ljudi dali su mi snagu da budem još bolja u svakom pogledu- ističe Klaudija za Grand Online.

– Sa viškom kilograma prvi put sam se susrela nakon prve trudnoće sa sinom Markom i tada sam, verovali ili ne, imala čak 100 kilograma. Posle dve godine rodila sam drugog sina Filipa, a posle šest ćerku Unu i od tada se borim sa kilogramima. Ne postoji dijeta koju nisam probala, još kada na to dodam da se već 15 godina bavim izradom i dekoracijom torti i slatkiša, sve što mogu da kažem – teško je! – započinje svoju priču.

Kaže da njen motiv za mršavljenje nije bio samo izgled, već i zdrav način života.  Umesto dijete odlučila se za liposukcijsku ishranu i za mesec dana skinula 15 kilograma.

U prvih 14 dana izgubila sam 10 kilograma a do kraja meseca još 5. Prve dve nedelje jela sam proteine, vlakna i mediteransku hranu i uz pomoć toga pokrenula metabolizam. U prvoj fazi organizam se čisti i sagoreva se nataložena masnoća iz organizma, nakon toga ide druga faza koja podrazumeva pravilnu ishranu i stabilizaciju kilaže – ističe Klaudija i dodaje da je dan započinjala čašom tople limunade, a tačan unos kalorija iznosio je 1.960 na dan. 

Nije se izgladnjivala, niti prejedala. Kaže da je jela umereno, a prekidala čim oseti da je namirila glad. Izbacila je ugljene hidrate iz ishrane, a povećala unos zasićenih masti životnjiskog porekla.

 Postignutim rezulatom je i više nego zadovoljna. 

-Tačno se vidi po nastupima iz takmičenja kako sam iz kruga u krug sve mršavija. U četvrtom krugu bila sam presrećna jer sam konačno mogla da ispunim svoju želju i obučem belu haljinu. I sada se osećam sjajno, preporođeno – ponosna je Klaudija koja ima za cilj da smrša još par kilograma.

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić