Login/Registracija

APSOLUTNA DOMINACIJA: Izvanredni pevači, lavina emocija, a pogledajte šta se još nikad nije dogodilo u takmičenju (FOTO)

U trećem krugu u duelu „Nikad nije kasno“ predstavili su se Sebo Mefailov iz Bitole i Rufat Selim Roki iz Skoplja. Roki je proslavio rođendan u večerašnjoj emisiji i privilegovan je da ga ljube žene. 

„Ima pomaka poznaju me svi. Oni koji me nisu znali sad me poznaju. Nedavno me udarilo vozilo Hitne pomoći, ja sam bio na tortoaru. Polomljena mi je ključna kost ali sam živ i evo me ovde“, rekao je Sebo. 

Počeo treći krug: Sanja Ilić i Balkanika nastupom raznežili sve dame! (FOTO)

„To se zove sreća u nesreći. Hitna pomoć je brzo stigla“, našalila se Milica zbog koje je ceo studio plakao od smeha. 

„Ako neko treba da te udari na ulici najbolje da te udari Hitna pomoć“, dodao je Jakšić. 

Sebo se predstavio pesmom „Lepotice grada“ kojom je atmosferu u studio doveo do usijanja. Žika je čestitao na vrhunskom izvođenju, a onda pozdravio i Momčilu Momu Stanojevića koji je bio gost u orkestru na violini. 

„Sebo je bio maestralan ali nešto se desilo što ja do sad nisam video i čuo. Čovek je miran, ne pomera se ali iz njega izlazi takva emocija i takvi orkani da ja to do sad nisam video. Svaka vam čast“

„Izlaze rafali, svaka čast i za tehniku i za boju, sigurnost“, rekla je Milica. 

„Meni je ovo brutalno. Nemam bolji izraz. Apsolutna dominacija“, rekao je Mare. 

Usledio je nastup Rufata Selima koji je odabrao pesmu „Nemam više nikoga“ jer su obojica pravili omaž Šabanu Šauliću. Mnogi su u u publici zaplakali, a Milica i Žika su nekako uspeli da zadrže suze. 

„Vas dvojica ubijate na mestu. Meni ste naterali suze na oči. Nemam reči“, rekla je Milica. 

„Ja ne znam da li ovo može bolje“, rekao je Sanja. Za to vreme Milica je ustala i prišla da poljubi kandidate na sceni. 

„Oba kandidata su zaista perfektna“, rekao je Mare. Iako je bilo teško odlučiti pobednika ovog duela, na kraju je direktno u četvrti krug prošao Rufat Selim. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić