Login/Registracija

Anka SUROVO ISKRENA prema koleginici: „Lepa si, ali…“ (VIDEO)

Mnogi bi rekli da Anka Pecnik i Violeta Kelečević nemaju razloga da budu samokritične, međutim takmičarke tvrde da stalno sebi nalaze mane kada je u pitanju pevanje.

Ja sam zadovoljna, ali najbolji komentar dajem kada čujem samu sebe. Obično sam veliki kritičar, ali bitno je da je meni bilo mnogo lepo, pogotovo što sam prvi put sedela kod Žike, baš sam se lepo osećala- istakla je Anka sa čime se složila i Violeta koja je priznala da ima poseban razlog za sreću.


– Velika mi je čast što mi je Frano Lasić dao glas. Zbog čega ne znam, verovatno i zbog pevanja- rekla je ponosna takmičarka.

Dame ne kriju da uživaju u pozitivnim komentarima koji im daju snagu da nastave da se bore. Ipak kako se bliži finale trema, ali i odgovornost su mnogo veće.

– Moram da priznam da sam sada prvi put imala tremu, obično kada izađem zaboravim na sve. Možda zato što sam imala probleme sa grlom i strah da li će sve da ispadne dobro- otkrila je Anka za Grand Online.


Strah postoji i kod Violete budući da se ona nikada nije bavila pevanjem, ali to je ne sprečava da hrabro korača napred i vredno radi na sebi.

– Čovek je proklet, mogu otvoreno da kažem, nekako uvek hoćemo još i još. Kada sam bila u prvoj emisiji želela sam samo da prođem u drugi krug. Onda mi je bila želja treći krug, sada bih opet dalje- objasnila je Violeta.


Mnoga prijateljstva rodila su se među veteranima od samog početka šoua, a kolege u duelima većina ne doživljava kao protivkandidate. Jedni drugima su vetar u leđa i ne propuštaju priliku da svoje iskustvo podele sa ostalim takmičarima.

– Podsticala sam je da se smeje, lepa je, ima lep osmeh i velike oči. Rekla sam joj da se smeje jer je mnogo lepše to videti, pritom ima predivnu energiju. Što se pevanja tiče biću iskrena, treba još vežbanja, vidi se. Treba još više vežbe, ali je na dobrom putu i vrlo lako uz dobrog mentora može to da popravi- poručila je Anka Violeti.

Kako je Kelečevićeva reagovala na savete i ktirike koleginice iz duela saznajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović