Login/Registracija

Amater stavio Dejana Petrovića na muke! „Meni je bolje da napustim ovaj žiri“

Želela je da bude učiteljica, ali je život imao druge planove za nju. Danas ne postoji posao koji Jasna Bošnjaković (43) iz Užica nije radila, a tek pre tri godine spoznala je ljubav prema pevanju. Radeći u jednom restoranu, na fajrontu se dohvatila mikrofona i od tad ga ne ispušta. 

35b06b9173eafa39a7172ef8f4e33e25eec9f6d9

Deset godina vodila je borbu za potomstvo, a dolazak sina Luke na svet promenio je njen život i učinio ga njenim najvećim uspehom. 

– Bila je to ljuta borba. Verujem da ako nešto čvrsto želiš, to će i da se ostvari, pa čak i da u 50-oj godini postaneš roditelj – poručila je takmičarka na početku emisije. Večeras su joj u podršku došle rođaka i prijateljica, a Dejan Petrović priznao je da je na mukama, jer je Jasnina drugarica njegova školska drugarica. 

– Po prvi put sam stavljen u neprijatnu situaciju. Meni je bolje da napustim ovaj žiri i okrenem put Užica- rekao je Dejan i obećao da će se potruditi da bude objektivan.

U takmičenju se predstavila pesmom iz 1974. godine, „Plač bez suza“ Nataše Vladetić, kojom je sve u studiju bacila u trans, posebno Dekija. 

2eed6251b798b3bd24943b1c3bf75676ec9ef4d2

Saši Miloševiću Maretu žao je što ranije nije počela da peva, ali je poručio da ima prostora da dalje napreduje, u čemu ga je Jelena Jelovac podržala. 

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić