Login/Registracija

Aleksandra Mladenović ZAMERILA ŽIKI ŠTO JOJ NE TRAŽI SRODUNU DUŠU, on je poklopio jednom rečenicom: „MORAŠ DA BUDEŠ SPREMNA“

ALEKSANDRA MLADENOVIC NNK SNIMANJE 20122022 FOTO MUNJA 102 ok

Svoj ljubavni život godinama unazad, Aleksandra Mladenović vešto je skrivala od očiju javnosti, a nakon kraha romanse sa kolegom Isakom Šabanovićem, pevačica ponovo solira i svu pažnju i energiju usmerila je na svoju karijeru.

Ove nedelje bila je deo žirija u emisiji „Nikad nije kasno“, gde se Žiki Jakšiću, poznatom provodadžiji, požalila kako samo njoj neće da nađe srodnu dušu i da nema vajde od njega.

Polako, za tebe ćemo morati posebno to da najavimo. Ti moraš da budeš spremna da se učvrstiš u odluci da hoćeš da se udaješ– jasan je bilo Žika, ali pevačica ga je razočarala odgovorom kako neće još uvek da staje na ludi kamen, nakon čega je rekao da onda još uvek nema potrebe da raspisuju konkurs za mladoženju.

ALEKSANDRA MLADENOVIC NNK SNIMANJE 20122022 FOTO MUNJA 72 ok

Ipak, autor i voditelj emisije odlučio je da uozbilji stvar kada je istakao kako je poznatim ličnosti teško da uplove u vezu, posebno na početku kada treba da se upoznaju jer ih paparazi vrebaju na svakom koraku.

Mi kažemo da nam je to prijatelj, pa onda odemo na večeru, u bioskop, u neki kafić, ali sve to mora da bude nekako diskretno da ne bodemo ljudima oči. Trenutno sam sama i uživam u tome. Nigde se ne krijem. – priznala je Aleksandra koje je otkrila kako joj treba muškarac koji može da je prati.

Treba da bude ozbiljan, da ima dušu i čisto srce i da razume moj posao. Da zna ako sam njega izabrala da me sam on zanima, a to može da isprati samouveren i normalan čovek– jasna je pevačica.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić