Login/Registracija

Aleksandar Majstorović slučajno završio u takmičenju! Kad su ga pozvali za šou, pevač bio u šoku: „Zvao sam i izvinjavao se“

aleksandar majsorovic

Aleksandar Majstorović (45) iz Čačka dugo godina se bavi muzikom, ali nikad nije uspeo da ostvari svoje ciljeve iz mladosti i postane poznat pevač.

Ipak, godinama je u njemu tinjala želja za muzikom, zbog čega je njegova supruga Žaklina rešila da uzme stvar u svoje ruke i prijavi ga za učešće u emisiji „Nika dnije kasno“.

Muzika je od malena bila moj cilj, sve sam sam naučio. Nisam bio previše ambiciozan i to sebi zameram – istakao je Aleksandar i dodao da nema prevelika očekivanja od emisije „Nikad nije kasno“.

Ja sam skromniji, idem korak po korak, pa kako bude- rekao je takmičar kog je supruga bez njegovog znanja prijavila za takmičenje.

0A0A5473
Aleksandar Majstorović

Kada je dobio poziv od Grand produkcije da dođe na kasting, Aleksandar samo što im nije spustio slušalicu.

-Mislio sam da je šala, rekao im da su pogrešili. Posle sam zvao i izvinjavao se – prisetio se takmičar kroz osmeh.

U prvom krugu emisije Aleksandru je najveća podrška bila supruga Žaklina kojoj je najveća želja bila da vidi muža na velikoj sceni.

Zbog mene je večeras ovde – rekla je Aleksandrova žena, a publika je nagradila aplauzom.

0A0A5482

U takmičarskom delu Aleksandar se predstavio pesmom „Imati, pa nemati“ od Džeja Ramadanovskog.

Kako je izgledao njegov nastup pogledajte u videu ispod:

Meni se ovo jako dopalo, ja ovu pesmu jako volim. Svaka ti čast – rekla je Katarina Grujić, dok je Duško Kuliš pitao da li je ova numera bila supruzin izbor.

-Nije, sam je birao – odgovorila je Žaklina, a Duško dodao da se čulo da je imao tremu, ali da je najvažnije da je emocijom pesme „Imati pa nemati“ dotakao srca mnogih.

0A0A5364

Ja razmišljam kako je nemati, pa nemati – našalio se Saša Milošević Mare, dok je Žika Jakšić rekao da je tokom svog života iskusio Džejeve stihove i da najbolje zna kako je imati, pa nemati.

Ipak, Mare je primetio po čemu je ovaj takmičar, osim po emociji, upečatljiv.

-Tvoja boja glasa je adekvatna za Džeja i taj manir ti je blizak. Trema te je ubila, a znam da možeš bolje i iskreno se nadam da ćemo to i da čujemo- zaključio je Mare.

0A0A5485
Aleksandar Majstorović – Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić