Login/Registracija

’90-tih je bila zvezda, a onda se desio PREOKRET: „Htela sam da odustanem, nisu mi dali“

Da život piše romane i nesvakidašnje priče uverili smo se na primeru Tatjane Jovanović, pevačice koja je devedesetih žarila i palila pop scenom, pa u jeku najveće popularnosti sa iste nestala, da bi se nakon 20 godina ponovo pojavila i zablistala u šouu „Nikad nije kasno“.


Iako je svesna da je napravila grešku u mladosti i da kad je trebalo da „nagazi“ i snima nove pesme Tanja T, kako se devedesetih predstavljala, odlučila je da se povuče i posveti porodičnom životu, pravi razlog ni njoj samoj ni dan danas nije poznat. 

Godinama je nastupala sa bendovima po klubovima i raznim veseljima, prilagođavala se trendovima, a u jednom trenutku poželela je i da mikrofon okači o klin. 

– Prvo iskustvo mi je bilo kafansko, ali tad je bilo drugačije vreme, tad sam već u ponoć bila kući. Ali znate kako, život muzičara ume da bude interesantan, ali i težak. Mnogo puta sam odustajala od muzike, ali sam uvek imala veter u leđa, porodica mi nije dala da odustanem. Često sam bacala mikrofon i govorila da više ne mogu ni psihički ni fizički da podnesem – priznala je Tatjana koja je vremenom naučila da balansira, te je danas pevanje njen jedini životni poziv. 

– U ovim godinama to radim na malo drugačiji način, neke stvari sam posložila u svojoj glavi, sad uživam u muzici – istakla je svojevremeno pevačica koja je posle 20 godina sreću potražila u talent šouu veterana. 


-Nikad nije poslednja šansa – izjavila je Tanja koja se za takmičenje veterana prijavila na nagovor dece i ni u jednom trenutku nije se pokajala.

Danas ova pevačica zahvaljujući muzici proživljava novu mladost. Pored uspešnog takmičenja gde je stigla do samog finala, kao i nastupa sa grupom „Kafanica“, Tanja je pre dve godine objavila i singl koji je najavio njen veliki povratak na muzičku scenu.


Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić