Zbog nje je Saša Popović napravio PRESEDAN u “Zvezdama Granda“: “Ispunio je OBEĆANJE“

Sa samo 13 godina Ajša Kapetanović po prvi put stala je na Grandovu scenu i u popularnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“ osvojila treće mesto što je uprkos njenom talento za mnogo bilo neočekivano.

Iako nije imala dovoljno godina da se nađe u pomenutom takmičenju, Saša Popović napravio je ustupak zahvaljujući njenom anđoskom glasu i dobrom snalaženju na sceni, i kako se kasnije ispostavilo, nije pogrešio.

dae88bb5565b6a01453fa3a2c6b9e176680e4f9a

Saša je rekao na audiciji da bi ja trebalo u “Neke nove klince“ da idem, ali oni su kretali tek sledeće godine tako da me je pustio da se takmičim i ispunio dato obećanje- priča Ajša i seća se svog osećaja tada kada je kao tinejdžerka bia deo jednog ogromnog projekta.

-Bilo je prelepo iskustvo i drago mi je da sam ga osetila, imala sam super ekipu, to je bila sezona gde su bili Mirza Selimović i Tijana Em. Nije bilo lako jer sam se u isto vreme školovala, tako da sam jedva imala vremena da se spremam za nastupe. Pola nedelje sam u školi a pola u Beogradu na takmičenju, tako da sam pesme koje sam pevala na sceni vežbala u autobusu na putu iz Sarejeva ka Srbiji– otkrila je pevačica.

Nakon velikog finala za mladu Ajšu bilo je prerano da krene sa nastupima tako da su oni došli nešto kasnije, a za svoj takoreći povratak na scenu izabrala je pesmu pod nazivom “Sine moj“ za koju mnogi kažu da osim što je teška za pevanje ima i tešku tematiku.

2022 10 03 13 13 26 Window

-Nisam ja planirala tako tešku pesmu, htela sam nešto komercijalnije, ali mislim da je pesma došla u moje ruke baš kad je trebala. Autor pesme me nije planirao, ali ja sam se oduševila na prvo slušanje i odmah tražila da je snimim– ispričala je pevačica.

Ukoliko niste još poslušali Ajšinu novu pesmu, učinite to klikom na video ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac