Login/Registracija

TAKMIČARKA ISKRENO O LJUBAVNOM ŽIVOTU: „Imam puno udvarača, ali..“ (VIDEO)

Vaspitačica iz Lazarevca Snežana Trifunović je imala čast da prva nastupi u novoj sezoni emisije „Nikad nije kasno“ i tako probije led.

Ona se poslednjih nekoliko godina trudila da što više vezba, kako bi zablistala kada se jenog dana bude pojavila na velikoj Grandovoj sceni. Hrabrost koja joj je manjkala da se prijavi došla je od koleginice jednog neobičnog jutra dok su radile u vrtiću.

-Jedna koleginica, bukvano u šest sati ujutru mi je dala postrek da se prijavim. Rekla mi je samo, daj bre čoveče popuni tu prijavu. Sećam se tačno i dana, to je bilo leto prvi jul – počinje priču kandidatkinja za Grand Online. 

Muzika je u njen život ušla iz egzistecijalnih razloga i zadržala se svega nekoliko godina, a zbog pauze koju je napravila, Snežana se kaje i danas.

-Ja sam muzikom počela da se bavim kao jako mlada, imala sam tek 18. godina. Otac mi je umro tada, bili smo u takvoj situaciji da je moje pevanje bilo jedini izvor prihoda. Čim sam ušla, odmah sam želela da izađem iz toga, prosto bila sam neiskusna.Kada uđete u taj posao tako nespremni i kada nemate muzičku podršku iz porodice ume da bude jako teško. Sad 26 godina sam prestala da pevam i tada sam završila fakultet – iskrena je Snežana.

Njveća podrška da se vrati muzici je njen sin Sava koji se i pojavio pred kamerama u emisiji i srčano je bodrio mamu dok je nastupala.

-Sava učestvuje u mojoj skromnoj karijeri sve ove godine. On podržava i moje učešće u emisiji „Nikad nije kasno“, uvek je na probama, prisutan je gde god samm ja. Iznenadila sam se kakav je bio u emisiji obzirom da nije pričalica – iskrena je takmičarka.

Obzirom da je već godinama razvedena, mnogi su se pitali da li je došlo vreme za novu ljubav, a veteranka kaže da joj je to sada najmanje bitno i da je zanima samo nešto drugo.

-Ja imam mnogo udvarača nevezano sada za takmičenje, ali mislim da će ova emisija doprineti još većem broju. Žika jeste stvarno divan ćovek, ali mislim da mi ipak neće naći muža. Ovde sam da bi unapredila svoju karijeru – priznaje ona.

Od žirija je dobila pohvale na raćun fizikog izgleda, a mnogi je porede i sa koleginicom Darom Bubamarom. Snežana otkriva da li joj takvo poređenje smeta.

– Slične jesmo, ona je imala istu kosu neko vreme kao ja sada. Ovaj deo oko usta je isto jako sliča, ali ,meni ne smeta kada me porede sa njom, čak mi prija – kaže kroz smeh Snežana u intervjuu koji možete da pogledate u videu ispod. 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković