Login/Registracija

Surova dominacija dueta srpskog i hrvatskog pevača: Rajović i Zak POKIDALI „Kilometrima ljubavi“ (VIDEO)

Teško se može zaboraviti 2016. godina kada je Boban Rajović za samo mesec dana, kao prvi srpski pevač, uspeo da rasproda najveće Arene u Hrvatskoj – zagrebačku i splitsku. Publika mu je godinama bila i ostala verna, a kako bi im se bolje odužio za svu ljubav, nego duetom sa jednim od njihovih najvoljenijih pevača – Ivanom Zakom!

Duet pod nazivom „Kilometri ljubavi“ popularni pevači objavili su u četvrtak, a već nakon 24 časa dospeo je na prvo mesto hrvatske Jutjub trending liste i neverovatnih skoro 700.000 pregleda! 

Gde će bolja potvrda od toga da je ovaj spoj pun pogodak! Komentari se samo nižu, pesma se uveliko sluša i po svim regionalnim TV i radio stanicama, a njih dvojica ponosno kažu: „Uspeli smo! Pobedili razlike, uzdigli ljubav i prijateljstvo.“

– Ivan Zak je moj veliki prijatelj već 15 godina. Imali smo saradnju još dok je imao svoju diskoteku u blizini Zagreba. Tada sam pevao kod njega i još onda su nam se energije spojile. Imali smo sličan, nimalo lak, razvojni put u karijeri. Sećam se, on je tada bio osporavan u mnogim poslovnim idejama i u svojoj karijeri, tako da je morao da prolazi sve ono što sam i ja sam. Morao je kvalitetom i verom da pokaže da je neko ko će biti mnogo popularan. Bio sam srećan kada sam bio na njegovom koncertu u punoj zagrebačkoj Areni i tada je pokazao kolika je zvezda. A, sa ovom pesmom je još jednom potvrdio da je muška zvezda broj jedan u Hrvatskoj, što dokazuje i činjenica da je pesma #1 u trendingu. Mnogo mi je drago što imamo ovaj duet, jer znam da je iskren i da zejedno uživamo u uspehu. Drago mi je i što publika komentariše da smo srušili predrasude, želim da toga bude više! – iskreno poručuje Rajović i sa osmehom dodaje:

– Naravno, uskoro se vidimo i na njegovim i na mojim koncertima u punim arenama! 

S druge strane, Ivan Zak ističe da nikoga drugog, osim svog prijatelja iz Srbije, nije imao na umu kada je stvorio ovu emotivnu pesmu.

Malo je reći da sam jako zahvalan publici koja je u samo jednom danu toliko proširila ovaj spot, da nema ko ga nije poslušao. Dobijamo sjajne povratne informacije iz cele Hrvatske i regiona, a ovo nam je samo vetar u leđa da budemo još bolji – istakao je na početku Ivan.

Onog trenutka kad sam napisao pesmu u studiju, nisam se dvoumio koga bih mogao angažovati za ovaj moćan duet. Boban Rajović pravi je izbor jer delimo sličan muzički put, a podudaraju nam se i karakteri. Moja publika zna da sam uvek tu za njih, no nisam tip pevača koji se gura u medije jer ne delim stav mnogih mojih kolega „samo nek se piše, nema veze šta“. Na terenu, na koncertima dobijem pravi osećaj šta moja publika voli i želi od mene, pa upravo zato ovaj je duet tek jedno u nizu iznenađenja koja ću im pripremiti u saradnji s regionalnim muzičkim velikanima u idućih nekoliko meseci – najavljuje Ivan zanimljivu jesen i ‘vruću’ zimu.

Snimanje sa Bobanom prekidali su, kaže, često – zbog mnogo smeha.

– Ma on je jedan takav lik, ne možeš s njim raditi, a usput i izaći, jesti, piti, posetiti klubove. Sretne nas neko od kolega i šta ćemo, hajmo odmah na ručak, piće, ispoštovati prijatelje i kolege, pa nam je snimanje postalo i druženje. Umesto jednog dana, snimali smo čak puna 4 dana jer smo više vremena proveli u smehu i druženju s kolegama, nego na setu, bilo da se radilo o Zagrebu ili Beogradu – opisao je Zak.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: Grand Online