STALA NA CRTU DOMAĆINU: Ćana na svadbi navrnula čuturu i potegla rakiju

Nije slučajno Stanojka Mitrović, poznatija kao Ćana jedna od najangažovanijih pevačica na svadbama i privatnim veseljima. O njenim spektakularnim ulascima na veselja, u svm mogućim vozilima se svakodnevno priča, a sada je novim potezom uspela sve da oduševi.

3ada7315b129f0e1592052a0fee6e96ded6d5261 1

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je video snimak sa jedne svadbe na kojoj je pevala i u jednom momentu sa gosima nazdravila iz čuture. Dok je u jednoj ruci držala mikrofon iz druge je navrnula rakiju što je izazvalo lavinu komentara.

ipiccy image 2022 09 29T093929.856

Još jednom je dokazala zašto je kraljica dobrog provoda i domaćinske atmosfere koja je uvek zasigurna kada se Ćana pojavi.

„Kakva kraljica“, „To Ćano legendo“, „Ćano Srbendo“, „Jedna je Ćana!“, „Poštuje žena običaje“, samo su neke od reakcija na pevačicin potez.

Podsetimo, Ćana je nedavno za Grand Online istakla da nakon kamiona i plave bube, normalan ulazak na svadbu više i ne pamti.

– Ima sigurno jedno pet, šest godina,možda i više da skoro ne dođem na veselje onako kao sve moje kolege, da uđem, sednem, popijem kafu,uvek ulazim sa nekih neobičnih mesta, prevoznih sredstava, stepeništa – rekla je Ćana, a na našu konstataciju da je samo još kroz dimnjak nisu spustili, odgovorila:

– Da, nije isključeno ni to (smeh), ali moj gabarit izgleda ne dozvoljava. Domaćini se sad utrkuju ko će osmilisliti nešto bolje, orignalnije, zanimljivije.

Foto: Printscreen/Z.K.Munja,
Autor: J. Jović