SPREMITE SE ZA IZAZOVE: Tri astro znaka čeka buran novembar

Ako je verovati zvezdama, tri horoskopska znaka će u novembru naići na dosta teških trenutaka, a nestabilnost će biti uobičajena pojava, pa će im mesec dana izgledati kao čitava večnost. Ali ne brinite i to će proći i na kraju će opet granuti sunce.

horoscope ga63b9b9fd 1920 1

Ovan

Početak meseca biće sjajan, ali kako se mesec približava svojoj sredini nastaju komplikacije i veliki problemi. Osim finansijskih problema, Ovnove čekaju i oni na ljubavnom planu.

Posao neće cvetati, a njihove greške brojaće kolege i čekaće samo trenutak kada ih mogu ocrniti pred svima. Ovnovi treba da budu vrlo pažljivi i svaku odluku da seciraju do najmanjeg detalja.

Novembar im svakako neće biti jedan od boljih meseci u 2022. godini, a kao šlag na tortu moguće je da će prekinuti dugogodišnje veze, ali i brakove.

Međutim, to će ujedno biti prilika za preispitivanje i nove odluke koje ubuduće mogu da odvedu u boljem smeru.

astronomical clock ge16a1f99f 1920

Rak

Pred Rakovima je naporan mesec pun turbulencija. Bilo bi dobro da paze na šta troše novac i da ga ne rasipaju na ono što nije neophodno jer su mogući finansijski gubici.

Kada je u pitanju ljubavni život i tu su izvesne komplikacije i velike prepreke i vrlo je moguće da će partner učinti nešto što će vas povrediti.

Iako je nadolazeći mesec generalno pun izazova, već početkom decembra stvari će se menjati nabolje, pa vredi čekati tu priliku.

esoteric g2812f0f96 1920 1

Jarac

Moguće je da će Jarčevi imati finansijskih poteškoća. Povećanje prihoda nije ni blizu, a zbog jedne pogrešne odluke mogli bi da se nađu pred sankcijama na poslu. Zato je dobro da pripazite na svaki potez kako biste sprečili eventualne posledice.

Što se tiče ljubavi, za one koji su u vezi moguće su nesuglasice, pa i razlaz sa partnerom.

Novembar će vas iscrpeti i delovaće kao da nema izlaza iz problema. Međutim do kraja ove godine, a posebno početkom sledeće godine, osetićete kao da ste se ponovo rodili. Zato budite strpljivi jer bolji dani dolaze, prenosi Zadovoljna.rs.

astronomical clock g900b7cfe6 1920
Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/ Zadovoljna.rs