Login/Registracija

Pevačica se uskoro udaje, a sad šokira priznanjem: „Špijunirala sam ga“

Pevačica Vanja Mijatović za manje od dve nedelje izgovorilće sudbonosno “da” dugogodišnjem dečku Aleksandru, a sad je progovorila o detaljima sa početka veze i šokirala priznanjem da mu je proveravala telefon.

Ona se u emisiji osvrnila na svoj provokativni imidž koji često podrazumeva dubok dekolte i otkrila da li to njenom budućem mužu smeta.

– Ne smeta mu da imam dekolte. Nema neki problem s tim. Kaže mi kada ću, ako ne sada. Meni je najlepši period bio taj početak, jer smo se mi viđali, ali jedno mesec, dva navodno poslovno. Mi smo se viđali navodno poslovno prvo, ali smo se sviđali jedno drugom, ali nismo izgovarali to. On je meni donosio katalog, a onda to zaboravimo, niti smo to videli, niti bilo šta. To mi je bilo jako simpatično i najlepši deo veze rekla je Vanja u emisji „Magazin in“ i otkrila da je svom budućem mužu na počeku veze proveravala mobilni telefon.

Ja sam jako nepoverljiva i ovo je prvi muškarac kom verujem. Na početku sam mu proveravala telefone. On niti mi daje povoda da budem ljubomorna, mogla bih da ga pustim gde god -priznala je pevačica u emisiji.

Podsetimo, pevačicu je izabranik verio na vrlo origininalan način i to na godišnjicu njihove veze. Ono što je intersantno jeste da je to učinio tokom ručka u njenom omiljenom grčkom restoranu i tom prilikom uručio joj dva poklona. U prvoj kesici bila je narukvica, koja je bila samo uvod za glavni dar- verenički prsten, koji se krio u drugoj kesici. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić