Login/Registracija

PEVAČICA OBJAVILA PREPISKU SVOG BIVŠEG SUPRUGA: Dok vode rat putem medija Ivana Šašić pokazala šta on oseća prema njoj

Dosta se priča o razvodu Ivane Šašić i Bojana Simića, u jednom periodu je pričala o prekidu, ali je u jednom trenutku rešila da pređe preko svega. Kako je vreme odmicalo, pevačica je rešila da prekine sve.

Pevačica Ivana Šašić razvela se u avgustu od supruga Bojana Simića nakon što je saznala da ju je prevario sa 14 godina starijom ženom, a sada su u javnosti izneli prljav veš iz bračnog života.

Prvi se oglasio Bojan Simić koji je izneo silne prozivke na račun bivše supruge i pevačice Ivane Šašić. On je rekao da je pevačici pomogao u njenoj karijeri, otkrio šta je rekao na sudu tokom procesa razvoda, a zatim je Ivana Šašić uzvratila i poručila da zbog svega što je ispričao o njoj, pokrenuće sudski postupak protiv bivšeg muža.

Ivana se oglasila i na svom Fejsbuk profilu, gde je objavila prepisku sa Bojanom i demantovala svog bivšeg supruga objavom na kojoj se vidi da je ipak voleo i pokušavao da je vrati nakon rastanka. Na sve to vidi se i tetovaža koju joj je posvetio, ali i emotivna pesma koju joj je prosledio.

Facebok: Ivana Šašić

– Ništa meni više nije jasno. Čovek uradi tetovažu posvećenu meni i to u procesu razvoda, a sada me pljuje po novinama i lažinja – prokomentarisala je Ivana uz fotografiju.

Dok Bojan tvrdi da su se njih dvoje ljubili u jednom kafiću nakon što su se razveli i da to može dokazati snimcima sa sigurnosnih kamera, Ivana Šašić to demantuje.

– Nismo se ljubili. Mogu da vrate kamere iz kafića, slobodno. Ako neko nasrće na tebe da te poljubi pred nekim, neko ima obraz da se ne blamira – poručila je Ivana.

Izjavio je i da ona nema “neko veliko ime” na našoj javnoj sceni, pa da se na njega poziva, već da joj je on “završavao stvari” na domaćoj estradi.

Bojan je istakao da je sada srećan što sa Ivanom nema dete, jer je video kakav je čovek i da, sa takvom ženom, “ni kamen ne bi imao, a ne dete”, što je pevačica takođe prokomentarisala i iznela svoju stranu priče.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B. Stuparušić