Petar Mitić sa sinom u provodu: Pevač jedva dočekao da ga odvede na jedno mesto

PETAR MITIC I SIN 1

Od kada su se po drugi put ostvarili u ulozi roditelja Petar Mitić i njegova supruga Ivana Pavković uživaju u svakom trenutku sa svojim naslednicima.

Ponosni roditelji ne kriju što je njihov stariji sin Vujadin izrastao u veoma dobrog i kulturnog dečaka koji sa neverovatnom srećom brine o braći od kojih se bukvalno ne odvaja.

Ipak, Petar i Vujadim su sada imali dobar povod da Ivanu ostave sa bebama i zajedno posete jedno mesto koje je san svakog muškarca. A šta drugo nego sajam automobila, a delić atmosfere njihovog provoda pevač je podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

ipiccy image 2023 03 25T094955.131

Petar je iznenadio naslednika i stavio ga u jednu besnu mašinu za volan, a mališan nije skidao osmeh sa lica. Ovaj video istopio je srca mnogih prijatelja i fanova i naišao na lavinu reakcija na pevačevom Instagram profilu.

Podsetimo, Ivana i Petar imaju tri sina i danas važe za jedan od najlepših i najskladnijih estradnih parova koji svoj život drži daleko od skandala i medijskih naslovnica.

Njihova ljubavna priča počela je na neverovatan način o čemu je Ivana nedavno gorovorila.

-Baš smo se družili i gledala sam u početku na njega kao na nekog starijeg brata. Bila je to turneja „Zvezda Granda“ u Crnoj Gori. I on je tada imao devojku, ja sam imala dečka, nismo ni gledali jedno na drugo kao na partnere. Savetovali smo tada jedno drugo. Baš mi nikada nije padalo na pamet da nas dvoje možemo biti zajedno. Kada smo se vratili sa te turneje, često smo zajedno radili. Tako smo se zbližili i valjda se to pretvorilo u ljubav– otkrila je pevačica.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović