Nakon NEVEROVATNE TRANSFORMACIJE, Kosmajac ponovo spreman na DRASTIČAN KORAK! Voditelj zbunjen: „Šta je sa tobom?!“

kosmajac

„Sve se može kada se dovoljno želi“ parola je kojom se nekadašnji učesnik Zvezda Granda“, Stefan Kosmajac vodio na svom putu da se odrekne loših navika i svoj život dovede u normalu.

Iako njegov talenat i glas nikada nisu osporavani, Kosmajac se susretao sa brojnim negativnim komentarima zbog viška kilograma nakon čega je odlučio da drastično smrša, u čemu je i uspeo.

kosm

Iako su ljudi znali za njegovu veliku promenu, kada ga vide uživo ne mogu da ostanu imuni na promenu koju je pevač napravio.

-Smršao si čoveče, šta je s tobom? Je l’ si korigovao hranu?- zapanjen je bio voditelj Peja.

-Tako sam želeo jer sam imao mnogo veliki problem sa kilažom, mnogo sam jeo, baš sam bio buca. Iskreno ručkalo se, a sada sam odlučio i krenuo sam u teretanu. Krenuo sam da jurim tebe Pejo (smeh)- našalio se Kosmajac, a zbog njegove odluke da nastavi da svoje telo dovodi do savršenstva voditelj je bio oduševljen.

-Da, da! Da se dovedemo u red (smeh) Ma odlilno, svaka čast!

Na njegovu promenu nije ostala ravnodiušna ni koleginica Sanja Vučić koja mu je odmah udelila kompliment.

-Super izgledaš!

gg 1

Podsetimo, Stefan je nedavno otvorio dušu za Grand i priznao da osim estetskih razloga postoji joiš jedan motiv koji mu je pomogao da napravi neverovatnu tranformaciju.

Smršao sam jer sam imao problema sa kičmom. Jednostavno, posao pevača zahteva da čovek ima stav, a stav sa 120 kilograma ne može da se ima jer stomak vuče napred i onda boli kičma. Jedva sam izdržavao i odlučio da skinem 48 kila i sad nemam nikakav problem ni sa kičmom, ni sa čim. Super mi je, držim se sad ovoga – objasnio je Kosmajac.

BONUS VIDEO

Foto: Printscreen/ Instagram,
Autor: J. Jović