Login/Registracija

Krstinja pokazala supruga i dom, pa se zbog jednog detalja RASPLAKALA (VIDEO)

Vrata svog devojačkog doma u Podgorici otvorila nam je Krstinja Todorović, nekada Matanović.

Toplu dobrodošlicu uz iće i piće, ekipi Grand.Online portala poželela je cela porodica, a po prvi put smo imali priliku da vidimo momka koji je osvojio Krstinjino srce.

Nešto što su verovatno svi dugo čekali i pitali se, ovaj gospodin ovde pored mene je moj bivši momak, a sadašnji muž Bogdan- predstavila je svoju jaču polovinu takmičarka “Zvezda Granda“.

– Krstinja je kao supruga sasvim dobra, slažemo se, za mene  je najbolja. Ne bih je birao da nije najbolja- priznao je Bogdan, za kog Krstinja ima samo reči hvale. Kako kaže, nije tipičan Crnogorac, već ima punu podršku u svemu što radi i pruža joj slobodu.

Iako su u fazi renoviranja doma, nismo mogli a da ne primetimo detalje u dnevnom boravku koji su posvećeni Krstinjinoj pokojnoj majci. Pored isklesanog Ostroga u zidu, posebno mesto u dnevnom boravku zauzima uramljena fotografija devetogodišnje Krstinje i njene majke.

– Ova slika je nešto što će biti ceo život sa mnom i uz mene. Tu je i isečak iz drugog takmičenja koje je bilo posvećeno mojoj majci, kao i sve do sada i u budućnosti. Kad već nije tu da vidi i da doživi moj uspeh, bar da bude tu, među nama – rekla je Krstinja kroz suze.

Sestra Ivana otkrila je da je Krstinja imala poseban odnos sa majkom i da je na neki način predosetila njenu smrt.

 – Ona je bila jako vezana za majku, to je bila neverovatna ljubav između njih. Do trenutka dok se majka nije razbolela, mislim da nije prošla noć da nisu prespavale zajedno, kao da je slutila rastanak – ističe Krstinjina sestra.

I otac Veliša priznao je koliko je Krstinji tokom odrastanja nedostajala majka, zbog čega je ceo svoj život podredio svom najmlađem detetu.

Pored najiskrenijih i teških priznanja, do sada neotkrivenih detalja njenog života, imali smo priliku da zavirimo i u njenu sobu, garderober i uverimo se u rezultate neverovatne transformacije koju je napravila tokom takmičenja.

Ceo prilog iz Krstinjinog doma pogledajte u videu!

Foto: T. Bogavac/ I. Ankić,
Autor: T. Bogavac/ I. Ankić