Login/Registracija

IZNENAĐENJE KOJEM SE NIJE NADALA: Krstinja proslavila ljubav (FOTO)

Da nekadašnjoj učesnici „Zvezda Granda“, Krstinji, cvetaju ruže u ljubavi ekipa portala Grand Online uverila se letos na crnogorskom primorju. Pevačicu je osmeh odao nakon čega je priznala da je ponovo zaljubljena.


Kako zbog prirode posla mora često da putuje ne krije da joj razdvajanje od novog partnera teško pada što je dokazala i jednom fotografijom na društvenim mrežama.

– Nedostaješ mi- napisala je u opisu fotke na kojoj se par drži za ruke, a potom sa pratiocima podelila iznenađenje koje je sačekalo.


Torta sa emotivnim natpisom, vatromet i romantične lampice sačekale su Krstinju na lokaciji koju nije želela da otkriva.

– Za još dugo srećnih meseci i godina. Volim te- pisalo je na torti.

Iako je rešila da ostane misteriozna, mnogi su pomislili da je u pitanju proslava mesečnice njihove ljubavi.


Podsetimo, ekipa portala Grand Online imala je eksluzivnu priliku da proćaska sa Krstinjom u Crnoj Gori gde nas je uverila da je srećna kraj nove ljubavi.

– I jedno i drugo je u pitanju. Postoji jedna lepa priča, a generalno ljubav je ta koja nas pokreće u svemu, tako da moj osmeh govori više od hiljadu reči. Sve u svemu, za sad će ostati na tome. Srećna sam zbog transformacije i zbog jednog gospodina koji se pojavio u mom životu – otkrila je za naš portal.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović