KAKVE VIBRACIJE! Sve je šarmirao: „Sreća da sam muško“, priznao Tonči (VIDEO)

Novi takmičari, nove životne priče i sjajan trio u žirijskim stolicama koji čine Saša Milošević Mare, Tijana Dapčević i Tonči Huljić ulepšaće vam subotu pred nama.

ZIRI NNK NNK SNIMANJE 21092022 FOTO MUNJA 31 ok

-Ja sam se naradio šoua i rekao sam neću više nikada. Ove sam samo radi Žike jer njemu nikada ne mogu reći ne! Sreća da sam muško!- rekao je Tonči i nasmejao sve u studiju.

-Niko nikad Žiki ne može da kaže ne, naopako- našalila se Tijana.

tijana i tonci

Kako bi opustili naše veterane i učinili da zaborave na tremu sturčni žiri nse uvek potrudi da ih nasmeje, a posebno Sapa Milošević Mare sa njegovim forama od kojih nam često krenu suze.

-Kako bi bilo pogrdno da se kaže kuvarica? Je l’ kuvaljka? (smeh)- našalio se predsednik žirija sa jednom od takmičarki.

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 21092022 FOTO MUNJA 14 ok

Nema sumnje da su se svi takmičari ove subote pokazali kao sjajni vokali, ali pojedini su i šarmom i emocijom već a prvu osvojili pojedine članove žirija.

-On je sve šarmirao, ne samo ove maturantkinje, nego ceo studio- našalila se Tijana Dapčević, aludirajući na gimnazijalke Žike Jakšića.

-Moram nešto da priznam! Kada stoji pored mene ovakva osoba, jedna jedina, kao što je Dragana Katić, molim aplauz za nju- odgovorio joj je veteran, a Dragana Katić se nasmejala i zahvalila na komplimentu..

U videu ispod zavirite u delić atmosfere koja vas čeka u subotu od 21 čas:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović