Login/Registracija

Festival „Vino i gitare“ okupio finaliste „Nikad nije kasno“, atmosferu doveli do usijanja

„Vino i Gitare“ tradicionalno je i ovog oktobra održan po osmi put u Subotici. Koncert neguje zabavnu muziku iz bivše Jugoslavije, tako da su i ove godine učestvovali gosti iz Makedonije, Slovenije, BiH, kao i mnogobrojni Subotičani.

Domaćin je i ovog puta bio Marko Žigmanović, publici bolje poznat kao učesnik popularne muzičke emisije „Nikad nije kasno“.

e2b179f08292aa69a5ebc927e071e965c4ef84f2

Subotičanin se već godinama bavi muzikom, a poslednjih godina u svom gradu organizuje koncerete domaće zabavne muzike.

U svemu ovome muzičaru veliku podršku pruža i supruga Agneš Žigmanović koja je uključena u organizaciju muzičke manifestacije, a na festival su, kako bi ispoštovali domaćina, specijalno iz Strumice doputovali izvanredni vokali, supružnici i kolege Goran i Lenče Kukić.

811b06f3ea9a7a3854fa4dad7d44444ac80e3478

Ovaj muzički bračni par koji se proslavio učešćem u emisiji „Nikad nije kasno“, svojim raskošnim glasom obradovao je sve posetioce festivala u Subotici.

IMG 9799

Podsetimo, Lenče je 2019. godine proglašena pobednicom fejsbuk glasanja i stručnog žirija u takmičenju „Nikad nije kasno“, a Goran je takođe učestvovao u ovoj emisiji gde je takmičenje završio kao pobednik SMS glasanja u prvoj sezoni.

Pogledajte kako je bilo na festivalu u Subotici i kakvu su atmosferu napravili.

Foto: Grand,
Autor: I.Grk