EMOTIVNO Mahir Mulalić nazvao kolegu rođenim bratom: „Zahvalan sam mu MNOGO“

Iako je od trijumfa Mahira Mulalića prošlo skoro dve godine, interesovanje za ovim sjajnim vokalom ne jenjava. Popularnost mu je donela sreću, ali i više razdvojenosti od porodice i prijatelja.

-Kažu mi šta si tražio, dobio si, eto ti sad. Ipak i oni na neki način ispaštaju. Ne zameraju mi prijatelji i to je jako lepo, ali generalno sam se navikao na sve što se dešava oko mene. Prvih mesec dana nakon pobede mi je bilo teško i bio sam zbunjen- priznaje Mahir.

e75fe515a6608d262dbd8d77a8a4dd9aaa638b38

Tokom deset meseci borbe na Grandovoj sceni o kojoj se i dalje priča sa istim žarom nekolicini kolega je posebno zahvalan na podršsci i pomoći koju su mu pružili.

-Zahvalan sam mnogo Mirzi Selimoviću, mogu ga slobodno nazvati starijim bratom. Savetovao me je mnogo i tokom takmičenja i posle, takođe Željko Samardžić koji me je hvalio. Mnogo je lepo kada imaš takve ljude oko sebe na početku karijere- istakao je prošlogodišnji pobednik „Zvezda Granda“.

3d8c57f2ac558347aa133f27f40c2aff9fb60083

Nedavno je iznenadio publiku numerom „Daće Bog“ kojom je izašao iz svoje komfor zone što su fanovi pozdravili velikim brojem pozitivnih komentara.

-Svaki pevač na svom repertoaru želi da ima i balade i brze pesme, jedino na baladama si ti ono što jesi, a ipak kod brzih pesama podležeš trendovima- poručio je Mulalić koji je uprkos svemu i dalje zaljubljenik u lagane numere i emociju po kojoj je prepoznatljiv.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović