Dragana Mićalović uzburkala javnost: Svi se pitaju da li je ovo novi dečko (FOTO)

dragana micanovic

Nakon prekida romanse sa Stevanom Purićem, glumica Dragana Mićalović okrenula se poslu, porodici i prijateljima dok je emotivni život stavila u drugi plan.

Svi su se pitali kada će lepa glumica ponovo nekome pokloniti svoje srce, nagađalo se da je ona to već i učinila, ali sve je ostalo na spekulacijama.

Dragana Mićalović sada je novom objavom privukla veliku pažnju, kada je objavila sliku kako uživa na čamcu sa zgodnim frajerom i peca.

Dragana je danas objavila snimak sa odmora u Crnoj Gori, tačnije zabeležila je morsku avanturu na Ada Bojani čiji su glavni akteri ona i zgodni momak, za kojeg se kasnije doznalo da se zove Uglješa Novak.

Dragana i Uglješa ustali su u šest ujutru otpešačili do obale, a zatim čamcem otplovili do mesta gde su pecali. Glumica je naglasila da je to bila njena ideja, koju je Uglješa ispoštovao, tako da se može zaključiti da joj ispunjava sve želje.

Svi ti detalji završili su na glumičinom profilu, a budući da je reč o muškarcu koji se do sada nije pojavljivao u njenom društvu mnogi su odmah pomislili da bi ovo mogao biti njen novi izabranik.

Uglješin Instagram profil poslužio je kao riznica informacija o njemu, te se tako doznalo da je momak, kojeg mediji sada oslovljavaju sa novi dečko Dragane Mićalović, advokat.

On i brat rade u očevoj advokatskoj kancelariji osnovanoj još 1991. godine. Pored advokature Uglješa obožava ekstremne sportove, surfovanje, planinarenje, dok je istovremeno svetski putnik koji je nekoliko puta obišao Rusiju, Tajland, Izrael uporedo je izuzetno pobožan a to su sve stavke koje je ga čine kompatibilnim sa dramskom umetnicom.

Da je momak za primer svedoči i to što ga je Draganina sestra Sloboda zapratila na Instagramu i često mu lajkuje slike.

(Sori)