Login/Registracija

BOKI LEXINGTON VIŠE NE LIČI NA SEBE Fanovi šokirani: „UPROPASTIO SI SE, IZGLEDAŠ MATORO“

Ako ste mislili da samo pripadnice nežnijeg pola koriste aplikacije za ulepšavanje, prevarili ste se! Frontmen grupe „Lexington“ Bojan Vasković iako važi za jednog od najlepših pevača zaigrao se sa popularnim filterom i potpuno promenio fizički izgled.

Izgleda da ga je zanimalo kako bi izgledao sa dugom kosom i bradom pa je sebi nabacio novi imidž u fotošopu. Ovaj potez izazvao je lavinu reakcija, mada više onih negativnih te pretpostavljamo da će od ovakvog izgleda odustati.

„Uplaši me“, „Kao neki monah“, „Šta ti bi?!“, „Gde pusti kosu, izgledaš matoro“, „Jedva smo te prepoznali“, „Šta si to uradio??“, „Upropasti se čoveče“, „Druga osoba“, samo su neki od komentara koje je Bojan izazvao.

Ipak, s obzirom da važi za miljenika nežnijeg pola i da uspešno već godinama nosi titulu najvećeg šmekera na estradi našli su se i pozitivni komentari od strane pojedinih dama.

„Lepom čoveku sve lepo stoji“, „Obrni, okreni, lep je“, „Ma Boki je šmeker, kako god“, „Prelep i ovako“, zaključile su pripadnice lepšeg pola.

Ipak, sudeći po svemu Vasković se samo našalio sa svojim pratiocima i očigledno dobro zabavio.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović