Login/Registracija

Bivša učesnica „Zvezda Granda“ ljubomorna na Maju Nikolić? „Nisam ja kriva što on mene voli“

Pre samo nekoliko dana u medijima je odjeknula vest da je pevačica Maja Nikolić napala koleginicu Sandru Rešić, a kako je Nikolićeva poznata kao neko ko nema dlake na jeziku rešila je da publici odgonetne misteriju njihovog sukoba.

-Ja nju isam napala, ona je o meni pričala u emisiji. Imala je neki komentar i ja sam rekla da je ljubomorna na mene zato što sam snimala spot sa Dejanom Dragojevićem. Nisam ja kriva što ona nema sreće u ljubavi i što Dejan voli mene i hoće da snima spot sa mnom- poručila je Maja.

Iako ljubav među koleginicama ne cveta, bez imalo sujete Maja je pohvalila Sandrinu novu pesmu koja je postala veliki hit.

-Poštujem je kao pevača i dopada mi se njena pesma pogotovo što je radio Bane Opačić. Moj komentar može da bude samo da je ljubomorna što je Dejan u mom spotu jer je bila zaljubljena u njega u rijalitiju i on je njena tiha patnja. To je istina! Svi znaju da Maja brutalno iskreno iznosi činjenice, ali neka Sandra uđe u moj tim, neka se druži sa nama, pa ću ja pomiriti nju i Dejana- istakla je pevačica.

Podsetimo, Maja je nedavno iznenadila publikau kadrovima sa snimanja novog spota u kome se nalazi Dejan Dragojević.

– Najbolji sa najboljima! Ja samo tako radim! Ovo je spot decenije koji će zauvek ostati zabeležen u filmskoj traci o pobedi nad životom u vremenu kada niko nikome nije drug i kada se samo veliki i posebni raduju tuđoj sreći i uspehu- istakla je Maja za Grand Online.

Foto: Z. K. Munja/ Privatna arhiva/ Instagram,
Autor: J. Jović