Login/Registracija

Vesna Petrović: „Rasla sam uz ŠABANA I SILVANU!“

Poslednji kandidat bila je Vesna Petrović (61) iz Požarevca.

Vesna je rasla uz muziku i muzičare, njen otac je svirao uz Šabana i Silvanu Armeunić, a ona je volela da zapeva da na rođendanima i proslavama. Bora Spužić Kvaka im je bio kućni prijatelj i jednom prilikom je čuo Vesnu kako peva, pa joj je tražio da peva dok on svira. Tada je od njenih roditelja tražio da je vodi u RTS da je čuju ali oni to nisu dozvolili.

– Radim kao koordinator u romskoj organizaciji. Oduvek sam volela da pomažem ljudimam i to mi je najveće zadovoljstvo – navodi kandidatkinja.

9a7263d638e9e11da04b1d7697e7d392ed070583

Vesna je svom bratu koji je takođe bio učesnik emisije „Nikad nije kasno“ pre četiri godine, obećala da će se prijaviti i ovaj nastup biće posvećen upravo njemu.

– Ovo obećanje ispunjavam i njemu i sebi i biću srećna da izađem iako imam tremu, da ispunim to obećanje koje sam obećala – dodaje ona.

Imajući u vidu da je njen brat preminuo, Žika je imao želju da pusti njegov snimak iz emisije i time probudio mnoge emocije u studiju.

Vesni je kao podrška došao njen suprug Periša kao i prijateljica Biljana koja je jednim delom zaslužna što je Vesna u emisiji jer je lično ona prijavila.

Budući da Vesna ima tremu, Sanja je pokušala da je ohrabri rečima – Vi ste toliko mili i dragi, na licu vam se vidi ta dobrota, tako da, što se mene tiče, vi ste već prošli.

„Kad zaškripi kapija“ od Merime Njegomir bio je izbor kandidatkinje.

Nakon izvođenja, Mare je konstatovao da je Vesna prevazišla tremu i propevala u trenutku kada joj se na sceni pridružio suprug.

– Dokazali ste nam da su godine samo broj, nemate potrebe da imate bilo kakvu tremu, imate ozbiljnu harizmu i ja sam se zaljubila u šminkernici još – istakla je Ivana.

Sanja je dodala da bi njen brat sigurno bio ponosan na nju da može da je čuje.

Foto: D. Milošević,
Autor: K. Stanković