Login/Registracija

Neki Novi Klinci još jednom prave najbolji show!

Ana Sević i Milan Mitrović otvorili su još jednu epizodu prvog kruga, u kojoj ćemo još jednom tražiti najmađu i naslađu zvezdu Grand Produkcije! Pravila su ostala ista, klinci su spremni da još jednom oduvaju svojim talentima, a žiri nam je danas u malo izmenjenom sastavu! U današnjoj emisiji će naše klince ocenjivati Aleksandra Prijović, Ivana Selakov, Milan Topalović Topalko, Bane Mojićević, Milan Dinčić Dinča i Darko Lazić! Mi smo spremni kao zapete puške, zato hajde da i ovu emisiju otvorimo na spektakularan način! Spremni za prvog kandidata!

_MG_1940.JPG

Pa da počnemo! Danas nam se prva predstavila Sofija Lukić i to prelepom baladom Lejle Hot ‘Suza Stihova’. Ova trinaestogodišnjakinja je oduševila žiri svojim talentom i dobila pet pozitivnih glasova, što znači da ćemo slušati u baražu na kraju emisije!

Ti si u meni probudila neku posebnu emociju, bez obzira na sitne greške, i to je razlog što sam ti dala DA! – rekla je Aleksandra, dok je Dinča istakao da voli pesmu koju je izabrala naša takmičarka. Bane je dao NE, i rekao je da želi da je čuje još jednom u baražu i da potvrdi to što je već čuo! A mi idemo dalje…

sofija.JPG

Druga kandidatkinja za danas bila je Zorana Mićanović, i pevala je pesmu Vide Pavlović ‘Ostala je pesma moja’. Ova devojčica koja dolazi iz Šapca dobila je četiri pozitivna glasa! 

Komentari su bili različiti, ali jedno u čemu su se svi članovi složili, jeste da je ovo preteška pesma za pevanje! 

Ne svidja mi se tvoj izbor pesme. Voleo bih da te čujem u nekom drugom stilu!- rekao je Bane, dok je profesorka Selakov da je najviše privukla ozbiljnost u Zoraninom glasu, i da bez obzira na težinu pesme, ona je uspela da prenese emociju! 

Darko je istakao da je bilo dosta grešaka, ali da ga je ipak u jednom trenutku podsetila na mladu Vidu Pavlović. Ovu lepu devojčicu ćemo takođe slušati u baražu na kraju emisije!

zorana.JPG

Treća nam je nastupila Jovana Đurđić koja je pevala pesmu ‘Mladiću moj’! Ona je nažalost dobila samo jedan pozitivan glas, ali ipak dovoljno da sebi osigura mesto u baražu. Ono što su svi primetili jeste da je ova devojčica preslatko obučena, i da je stvorena za scenu!

Na prve taktove ove pesme žiri je počeo da đuska, ali bez obzira na dobru energiju, žiri se složio da je Jovana bila van intonacije.

Na samom početku si pogrešno ušla u pesmu, i posle nisi mogla da se vratiš. Vežbaj još do baraža i biće to super! – rekao je Topalko!

 jovana dj.JPG

A sada jedno dobro poznato lice! Četvrta nam se predstavila Jovana Jovanović koja je pevala pesmu ‘Ako treba, mogu to’ Verice Šerifović!

Ona je nakon svoje interpretacije dobila gromoglasan aplauz, a na prve taktove pesme glasovi su počeli da pljušte, te je ova devojčica dobila maksimalan broj glasova, i gledaćemo je u drugom krugu takmičenja!

Aleksandra je oduševljeno rekla da joj se dopada ova izvedba, pogotovo zato što ona veoma voli ovu pesmu!

– Veoma mi se dopalo kako si otpevala, i pogotila si sve trilere, baš onako kako Verica peva! – rekao je Dinča, dok je Bane poželeo da ove godine ima više sreće nego prošle godine! Bravo Jovana!

jovana.JPG

E pa, pošto je Topalko poželeo da čuje i vidi neki energičniji nastup, a mi volimo da našem žiriju ispunjavamo sve želje, sledeća je nastupila Anesa Suljaković koja je pevala pesmu ‘Luče’ Milene Vučić!

Ova devojčica je svojom energijom podigla žiri na noge, te su automatski svi počeli da đuskaju! Anesa je dobila pet pozitvnih glasova, i slušaćemo je u baražu na kraju emisije!

Ja tebe nisam slušao, ja sam đuskao, i zato želim da te čujem još jednom! – našalio se Topalko, i rekao Anesi da je prelepa. 

Imaš lepu energiju, i zato sam ti dao glas! – rekao je Bane, a Darko je istakao da je ovo bio jedan ODLIČAN nastup, i da se ne vidi da ima tremu! 

anesa.JPG

A sada neko ko je oduvao žiri! Sledeća je nastupila Lidija Musić sa pesmom ‘Ne dam ovo malo duše’! Ona je dobila svih šest glasova i plasirala se u drugi krug takmičenja!

Svojim pevanjem Lidija je raspametila žiri, te smo i očekivali da komentari budu baš onakvi kakvi su i bili! 

Svaka čast! U prvih pet sekundi si me naježila, i čula sam sve što sam i trebala da čujem! – rekla je Aleksandra, dok je Darko ustao i poklonio se ovoj devojčici! 

Ova pesma je mirna i emotivna, ali ti si nas oduvala svojim pevanjem, i osetio sam sve što je trebalo! – rekao je Topalko! Kao i Aleksandra, i Dinča se naježio, i dao joj je nadimak ‘Lepotica iz Indijske serije’! Jedva čekamo da je čujemo u drugom krugu!

lidija.JPG

Još jedno poznato lice u današnjoj emisiji! Vratio nam se i Damjan Dimevski koji se predstavio pesmom ‘Kao moja mati’, Zdravka Čolića! Damjan je dobio četiri pozitivna glasa, i pevaće nam opet u baražu na kraju emisije!

Očekivao sam više, nisam mislio da ćeš imati toliku tremu, jer si već pevao na ovoj sceni! – rekao je Bane! 

Podsetio si me na mene, jer sam ja na svojoj audiciju upravo pevao ovu pesmu! Želim ti da prođeš dalje! – istakao je Dinča, dok je Topalko prokomentarisao da naš Damjan liči na premijera Vučića, što je izazvalo smeh u publici! 

Kada odabereš ovakvu pesmu, moraš da brineš o tri veoma bitne stvari, a to su, emocija, energija i tempo. Samo povedi računa o tim stvarima, i sve će biti super! – posavetovao ga je Darko Lazić!

damjan.JPG

Sledeća je bila Ivana Šundić, i kako Milan kaže pevala je pesmu koju naš žiri posebno voli, a to je ‘Svako traži novu ljubav’! Darko je već na prve taktove podigao ruke i oduševljeno slušao celu interpretaciju! Ova devojčica je dobila četiri pozitivna glasa i slušaćemo je u baražu na kraju emisije!

– Izabrala si pogrešnu pesmu, i to je problem kod većine kandidata! Ova pesma se peva sa dosta trilera, i to mogu samo da otpevaju pevači kao što su Aleksandra ili Darko! – rekao je Topalko.

– Meni se svideo izbor pesme, i ja sam na osnovu ove muzike prošla u finale Zvezda Granda! Ali ova pesma tebi nije legla, možeš ti to mnogo bolje! – rekla je Aleksandra, dok se Darko složio sa Topalkom, i posavetovao je da pametnije bira pesme!

ivana.PNG

I poslednja za danas nam se predstavila Jelena Stefanović, koja je pevala pesmu Jelene Tomašević ‘Oro’! Ona je dobila pet pozitivnih glasova, i osigurala sebi mesto u baražu!

Imaš tako malo godina, a imaš predivnu emociju! – rekla je Aleksandra, dok se Topalko složio, ali ipak istakao da nije bilo za maksimalan broj glasova.

Profesorka Selakov je rekla da je Jelena Tomašević dobar izbor uvek, ali da je trebala da izabre neku njenu drugu pesmu, jer joj je falilo energije u refrenu! Jelenu za par minuta slušamo u baražu!

jelena.PNG

E sada, dok čekamo da žiri izveća, ko ide dalje, a ko nažalost ispada, tu su naši gosti da zabave našu publiku, a i vas kraj malih ekrana! Aleksandra Prijović sem što se danas perfektno pokazala u ulozi žirija, i maksimalno podržala naše kandidate, ona je došla i da promoviše svoju novu pesmu ‘Senke’! Uživajte!

_MG_1871.JPG

Pored Aleksandre Prijović, i Dinča je tu da promoviše svoju novu pesmu ‘Neću da se menjam’! Verujemo da se Topalku ovaj nastup posebno svideo, jer ova pesma itekako tera na đuskanje!

_DSC4224.JPG

Foto: Z. K. Munja / D. Milošević,
Autor: N. Mitrović