Login/Registracija

Zbog kilograma nije mogla da se obuče, a sada je prava bomba: Majka troje dece otkrila recept za mršavljenje

Džordžija Malbro iz američke države Luzijana je majka troje dece koja je tokom većeg dela života imala prekomernu kilažu. Kada je rodila treće dete u februaru 2018. godine imala je čak 104 kilograma, kako prenosi Zadovoljna.rs.

-Pravila sam pauzu od 30 minuta kako bih se obukla. To nisam želela u svojim tridesetim-istakla je Džordžija nakon čega je preuzela stvar u svoje ruke i za trinaest meseci skinula čak 45 kilograma.

Džordžija koja danas ima 59 kilograma, opisala je kako je izgledalo njeno inspirativno putovanje ka transformaciji i kako je sve počelo jednostavnim korakom.

Prvo je počela da istražuje rutine vežbanja i zaljubila se u vežbu sa girjama, a danas u teretani radi 40 minuta treninge snage i 20 minuta kardio, šest dana u nedelji.

Ona je na svom Instagramu objavila dve fotografije pre i posle, gde se najbolje vidi kako je neverovatna transformacija.

-Bila sam lepa i tada i sada. Shvatila sam da je to ono što me je dovelo ovde. Ne bih mogla da ostanem dosledna da sam nastavila da mrzim sebe. Morala sam da prestanem da se ponašam prema sebi kao što sam očekivala da će me tretirati svi drugi. Morala sam da volim sebe svaki dan. Prihvatanje da želite da se promenite umesto da verujete je prvi problem- poučila je Džordžija.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović/ Zadovoljna.rs