Login/Registracija

Strast im je u krvi! Veza sa ova 4 znaka se ne zaboravlja

beautiful fashion woman her handsome elegant boyfriend suit sexy brunette model black evening dress fashionable couple posing street europe brutal man his female outdoors

Veza sa njima puca od ljubavnih varnica i koliko god da traje, nećete zaboraviti trenutke provedene sa njima.

Ova četiri najstrastvenija znaka zodijaka će začiniti vaš ljubavni život na najlepši način.

Škorpija

Najprivlačniji i najstrastveniji pripadnici zodijaka otkrivaju svoje tajne samo najbližima i najdražima. Ali kada zapalite vatru strasti u Škorpiji, pripazite da se ne opečete od te vreline!

Ribe

Smatraju se najstidljivijim znakom. Vole da osete da su voljene i željene. One će pre sanjariti o ljubavi s vama umesto da vam je pokažu delima. Ali Ribe su strastvene u svojim osećanjima i kada se uvere da mogu da vam veruju pokazaće vam strast na najlepši način, piše Naj Žena.

couple g6ab8c4fba 1280

Lav

Strastveni su u vezama i pošto moraju imati sve najbolje, čak i partner mora da im bude najbolji i najlepši. Vole snažno ostavljajući vas u stalnoj žudnji za još njihove ljubavi. Verni su, ali mogu biti zahtevni. Veliki su avanturisti. Ukoliko Lava želite dugoročno zadržati, pustite ga da bude vođa u vašoj vezi.

Vaga

Vole da pružaju ljubav, a zbog svoje diplomatske naravi očekuju da im se uzvrati istom merom. Strastvene su u ljubavi, ali ne na zahtevan ili agresivan način. Ljubav s njima podrazumeva romantične šetnje, večere uz sveće, sitne poklone. Ako želite mirnu vezu, punu ljubavi izaberite Vagu.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Pixabay,
Autor: Grand