Veza u troje? Da, moguće je!

stylish couple love sitting street romantic trip

Isti krevet dele već tri godine. Da, da dobro ste pročitali.

Alana (25) i Kevin (32) bili su zajedno tri godine kada mu je priznala kako bi volela da proba romansu i sa ženama.

I na njeno sopstveno iznenađenje – Kevin je pristao, a oni su sad u srećnoj vezi sa Megan (35).

Njih troje žive zajedno u Santa Ani u Kaliforniji, a nedavno su se pojavili na ITV-u, u emisiji This Morning kako bi podelili svoju ljubavnu priču, piše Daily Star,a prenosi Zadovoljna.rs.

Isti krevet dele već tri godine, a svake noći neko od njih se nađe u sredini.

„Alana i ja smo bili zajedno oko tri godine pre nego što mi je spomenula da je zanimaju i žene i pitala me da li želim da eksperimentišem zajedno s njom. Tada smo preko aplikacije za upoznavanje pronašli Megan. I zajedno smo već skoro tri godine“, rekao je Kevin.

Megan je dodala da je oduvek bila biseksualka, ali se pridružila aplikaciji jer je htela više da eksperimentiše s muškarcima. Priznala je da je probala vezu u troje iz znatiželje i nije očekivala da će se pretvoriti u ljubav.

Alana je u emisiji podelila detalje o prvom zajedničkom dejtu.

„To je bilo odmah u prvoj nedelji karantina, pa smo se družili u kući, bilo je vrlo zastrašujuće, budući da sam prvi put pokušala ovako nešto, bila sam nervozna“, rekla je.

Sada su u srećnoj vezi i ističu da među njima nema ljubomore.

„Svi smo iskreno zaljubljeni, dobro nam ide i nikada se nisam osećala ovako ispunjeno. Ljubomora zapravo nije problem. U početku smo imali neke stvari na koje smo morali da se naviknemo. Sada se iskreno volimo“, rekla je Megan.

Foto: Pixabay,
Autor: I. A/Zadovoljna.rs