Spremite se za ulazak Venere u Škorpiju: Strasti će vam pomutiti um

couple g984ed7faa 1920

Venera je u znaku Škorpiona do 6.12. kojoj će se pridružiti Mars u opoziciji i pojačati strast, a Sunce će doneti želju za autoritativnošću ili starijim muškarcima. Venera vlada vezama i društvena je, prijateljski nastrojena i privržena. Škorpija je strastvena i voli da zaroni glavom bez obzira u ljubav.

To znači da ćemo žudeti za značajnim i intenzivnim iskustvima kada je Venera u Škorpiji. Dubina i intimnost postaju važnije, podstiču nas da zamenimo neozbiljne ljubavne veze za dugotrajnu romansu. Ljubav može graničiti sa opsesivnošću kada je Venera u ovom znaku.

Venera u Škorpiji je vreme kada ćemo hteti da rasvetlimo senke naših veza. Te mučne misli koje smo gurali u stranu sada izlaze napolje, ako ništa drugo oni koji će ostati u vezama razmišljaće o svojim tajnim zaljubljenostima koje će ostati neizrečene, pa će dolaziti i do svađa jer ono što je potisnuto sada će izlaziti na videlo.

passion ge56565363 1920

Velika većina parova potiskuje strast jer je ne razume i ne može da spoji ljubav u jednu celinu. Pokušaćemo otkriti šta možemo učiniti da strast preživi ili da li je vreme da je integrišemo. Ovaj tranzit daje našim odnosima veliku proveru stvarnosti odnosa, odnosno koliko je moguće integrisati strast.

Takođe, Venera u Škorpiji može izneti borbe za moć i novčane brige na otvoreno, kao i pitanja nasledstva. Ovaj tranzit izvlači i tamni deo mnogih odnosa, a to je pohlepa za novcem. Kako se novac troši postaje fokus u partnerstvima u kojima se finansijski resursi dele. Ovo takođe može biti vreme kada imamo veće interesovanje za finansijska ulaganja ili odluke o pozajmicama, prenosi Zadovoljna.rs.

love g3530b1d88 1920
Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović