Login/Registracija

Popravite jednu stvar u kancelariji i nećete imati probleme na poslu: Stručnjak za Feng Šui objasnila koje su greške u radnom prostoru

Stručnjak za Feng Šui Sandra Drinčić otkrila je da svaki kutak u domu, kao i na radnom mestu utiče na sreću i protok energije.

Tako je istakla da nered u kući ili na poslu može da izazove brojne probleme, a najbitnije je da dom bude uredan.

To vam je neka baza, od toga krećemo. Dom mora da bude lepog mirisa, da bar jednom nedeljnom ima miris nekog peciva. Na terenu znam šta radim, ako pogledam objekat ili projekat, znam šta je problem i šta je dovelo do toga- rekla je Sandra i objasnila da problemi mogu da budu razni od zdravstvenih, problema sa začećem do tužbi i zatvora.

Sandra je objasnila i da je postavljanje stvari u radnom prostoru veoma bitno za sreću, protok energije i finansije.

– Ako vlasnik velike kompanije sedi tako da mu je radni sto luksuzan i velik, ali postavljen tako da iza leđa ima staklo i prozore, to znači da mu neko radi iza leđa. U velikim poslovima, pa i malim nije dobro da neko nekome radi iza leđa. Najbolje je da zid bude iza nas. Takođe, ako vrata postoje iza radnog stola, imamo vrtoglavicu, konfuziju i nemamo koncentraciju za rad – rekla je Sandra i dodala da se to odnosi i na dečije radne stolove.

-Ne morate da verujete, ali probajte– istakla je ona u emisiji „Grand magazin“.

Foto: Pixabay/Grand,
Autor: I. Ankić