Login/Registracija

Pomoću trika do savršenog seksa: Orgazam će biti jači i duže će trajati

Ova metoda može biti posebno korisna za muškarce koji imaju problema s preuranjenom ejakulacijom. Zapravo je vrlo jednostavno i nije neka novootkrivena tajna – radi se o odgađanju vrhunca, nešto nalik tantričkom vođenju ljubavi.

Možete je slobodno koristiti i tokom masturbacije, a ne samo tokom seksa s partnerom. Kada osetite da se orgazam približava, zaustavite se i čekajte, koliko god teško bilo, ili promenite, odnosno usporite ritam i disanje.

Osim što će kompletni užitak trajati duže i sam orgazam će na kraju biti eksplozivniji. Znači, kad tokom seksa osetite da biste uskoro mogli da dostignete vrhunac, svesno to prekinite.

U početku će pauze biti kraće, ali s vremenom ćete ovladati tehnikom i biti sposobni da čekate duže do vrhunca.Tokom takvih pauza telo će vam biti u jednom zanimljivom, čak pomalo sado-mazo stanju.

Imaćete osećaj da sami sebe mučite, ali opet će vam  biti nekako prijatno. Sa svakim prekidom ili usporavanjem požuda će postajati sve veća, kao i želja za samim vrhuncem.

Osim što ćete na ovaj način više uživati, više ćete se i emotivno zbližiti s partnerom.

Takođe, imajte na umu da dodir nije jedino čulo koje se može koristiti za bolji seks. Tu su i čula mirisa, sluha i vida.

Zato, pre samog vođenja ljubavi stvorite pravu atmosferu – prigušite svetla ili ih ugasite pa ljubav vodite uz svetlo sveće.

Vazduh neka suptilno ispuni miris ruže, vanile i sandalovine – ti mirisi deluju kao afrodizijak. Osim toga, poigrajte se malo pa jedno drugome stavite povez na oči – tako će vam se sva ostala čula pojačati.

Ne skidajte baš sve sa sebe pre seksa, ostavite ponešto, recimo štikle na nogama ili seksi ogrlicu oko vrata, i to će pojačati uzbuđenje – prenosi Zadovoljna.rs.

Foto: Pixabay,
Autor: Zadovoljna.rs/I.G.