Login/Registracija

Ako ste u braku, čuvajte se! Ova 3 znaka su u velikoj opasnosti!

divorce g4f508dee7 640

Astrolozi tvrde da neke znake čeka definitivan kraj ljubavne veze. Leto samo što zvanično nije krenulo, a doneće baš ozbiljne probleme nekim horoskopskim znacima.

VAGA

Sam po sebi jako nestabilan znak kada su ljubavni odnosi u pitanju jer nikada nisu sigurni šta zaista žele. Ako ste u braku, vrlo je moguće da je došla neka monotonija i da imate ogromnu želju da nešto promenite. Ipak, morate da razumete partnera, da on želi isto što i vi. Jednostavno, ako želite pažnju, poklonite je prvi i dvostruko će vam se javiti, ako to ne uradite, očekujte okončanje veze piše luftika.

d8c54a6f4a6dd31b11e5911f1cf460e499e91d80

STRELAC

Predstavnici znaka koji nisu u vezi biće u dilemi da li da nastave ili sačuvaju vezu. Astrolozi vam ne savetuju da predugo oklevate, jer se dodatno mrcvarite. Budite pošteni pre svega prema sebi, a onda i prema partneru i ako niste srećni i to ne možete da promenite, vreme je za važne odluke.

aa6851b56bec1e10751e924d7eed9a5799eaf2eb

RIBE

Za Ribe ovo će biti baš težak period, jer će se stari sukobi sa partnerom rasplamsati svom snagom. Trebalo bi da pokažete maksimalnu toleranciju i da ne izazivate bespotrebne svađe s partnerom. Pokušajte da ga razumete, da shvatite šta mu smeta. Možda stvarno niste u pravu i treba da malo poradite na svom ponašanju. Ako to ne uradite, moguć je raskid.

Foto: Pixabay,
Autor: A.Dačić/Luftika.rs