Login/Registracija

Par TRIKOVA kako da znate da li ste se ZALEPILE za NEVERNOG TOMU

Nije uvek baš sve tako očigledno, te na prvi pogled ono što deluje idealno za vas na kraju se ispostavi kao pogrešan izbor. Instinkt vas u mnogim situacijama upozorava da nešto nije u redu, samo je pitanje da li ćete ga poslušati. To je zato što ponekad naša čula „hvataju“ neke tragove o nepouzdanosti osobe sa kojom imamo posla, a koje možda ne možemo odmah da protumačimo, prenosi Zadovoljna.rs

3f82a8b64c4e037cde029e3fe350cbd4852f2b17

Večita dilema- kako da znamo da li izlazimo sa nevernim Tomom?

Izuzetno je šarmantan

Čini sve da se dobro zabavite, može potrošiti čitavo bogatstvo da bi vas impresionirao i pažljivo bira reči i postupke. Ako vam se čini da je njegovo ponašanje osmišljeno do najsitnijih detalja, obratite pažnju, možda imate pred sobom manipulativnu osobu koja zapravo nema empatije i koja ne bi oklevala da vas povredi iz svog ličnog zadovoljstva.

36b2974b002ef6a792669f2a16fa1cc6f889185a

Skriva svoj mobilni telefon

Kada ste zajedno, uvek svoj mobilni telefon drži u džepu ili torbi. Čak ga nosi sa sobom u kupatilo i možda ste ga uhvatili kako šalje poruke ili razgovara telefonom čim se na neko vreme odvojite od njega.

Daje vam nejasna objašnjenja

Kada se ne javi na telefonski poziv, on se može izviniti frazom poput „Zaboravio sam da uključim zvuk“ ili „Bio sam napolju sa prijateljima“ izbegavajući da oktrije više detalja. Obratite pažnju!

cd5e363c07fa392775aa2dfaeed6d6fea3795ea0

Daje vam više objašnjenja nego što ste tažili

On može, s druge strane, u pokušaju da prikrije nešto sumnjivo, pokušati detaljno da opiše izlazak sa prijateljima kako bi vas uverio da nema razloga za brigu. Ne kaže se za džabe – Sve što je umereno valja!

Često je kontradiktoran

U poslednji čas može otkazati vaš sastanak ili, ako nije dobar lažov, može zaboraviti i reći vam, na primer da je u nedelju uveče otišao na piće „sa starim drugarima iz razreda“ dok vam je prethodno rekao da je ceo dan proveo kod kuće.

4095a57d5e54f20ba1111e183b79eebd3e7fad64

Pun je besa zbog prethodnih veza

Ako nije uspeo da prevaziđe negativne emocije iz prošlih iskustava, možda će osećati da je slobodan da se osveti za ono što ga je povredilo – uz rizik da ćete, na kraju, to vi platiti i biti kolateralna šteta. Ako imate posla s nekim za koga znate da u prethodnim vezama nije bio veran, širom otvorite oči. Nemojte se odmah zavarati da će s vama biti drugačiji.

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović