MART DONOSI NEOČEKIVANE SITUACIJE: Ovih šest datuma biće NAJSREĆNIJI

Mart je prvi mesec proleća, mesec kada planiramo, budi se energija, spremni smo da usvojimo i prihvatimo sjajne prilike i zato je važno da iskoristimo sve šanse koje nam se pružaju, a astrolozi ističu da će sledećih šest datuma biti najpovoljniji i najsrećniji.

woman ge42dc49fc 1920 1

3. mart- Ogledalo datum

Dan 3.3 u ovoj godini biće pogodan za razvoj. Možete ga posvetiti sticanju novih znanja, opuštanju i pronalaženju kreativnih aktivnosti.

Ovaj povoljan dan je izuzetno važan jer možete savladati izazove i biti motivisani da popravite stvari. Možete napraviti planove i usmeriti sebe na neki bolji put u životu.

7. mart- Dan promene položaja Saturna

Od marta 2020. Saturn je u znaku Vodolije, a  7. marta ove godine planeta će se preseliti u Ribe. Ovo će biti izuzetno važan događaj prema astrolozima. Generalno, takva tranzicija će nam doneti mnoge važne promene u svim područjima života. Prve pozitivne stvari čućete već 7. marta kada možete preduzeti inicijativu za dalji napredak.

girl g58c5e9f00 1920

16. mart- Venera ulazi u Bika

Planeta će ostati u ovom znaku do 10. aprila. Ovo će biti vrlo dobra i važna tranzicija pošto je Venera potpuno bez snage u Ovnu, a 16. mart će biti vrlo svetao i izuzetno povoljan dan. Na ovaj dan je vrlo važno obaviti kućne poslove, čišćenje i dovesti stvari u red generalno.

Pokušajte da se na ovaj dan posvetite želji da promenite svoj život nabolje, transformišete loše navike u pozitivne. Ovo je savršen dan i da uradite nešto za sebe.

19. mart- Merkur ulazi u Ovna

Merkur se ne oseća savršeno u znaku Ovna, ali mu je svakako bolje nego u Ribama. Prelazak u Ovna će nam dati novu inspiraciju i samopouzdanje, vratiti pažnju i pojačati žudnju za znanjem.

U ovom znaku planeta će ostati samo do 2. aprila. Ovaj dan svakako može i treba biti posvećen finansijskim i pravnim poslovima.

spring ga157be439 1920

20. mart- Merkur ulazi u Ovna

Ovo je vrlo povoljan i možda najsvetliji dan marta. Astrolozi primećuju da se mlad Mesec ovog puta skoro potpuno poklapa s ravnodnevnicom, s manje od jednog dana zakašnjenja. Ovo će blagotvorno uticati na naše raspoloženje. Dvadeseti mart se može smatrati danom dobre energije, i tada možete raditi apsolutno bilo koji posao po svom izboru. Ovo je dobar dan i za odmor i za rad. Slušajte svoju intuiciju.

23. mart – Plutonova promena epohe

Najudaljenija planeta Pluton izvršiće prelazak u znak Vodolije i time se završava petnaestogodišnji period boravka u Jarcu. Ova tranzicija može 23. mart učiniti misterioznim, neobičnim i ispunjenim važnim događajima, prenosi Zadovoljna.rs.

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/ Zadovoljna.rs