Login/Registracija

NJIMA GODINE NE MOGU NIŠTA: Ovih pet pripadnika Zodijaka ne stare

pixabay

Za određene horoskopske znakove se kaže da su kao vino, sa godinama postaju sve lepši.  Njima vreme ide u prilog.

Da li ste vi rođeni u nekom od ovih znakova? Ili je možda vaš podznak na listi? Ako dajete potvrdne odgovore na oba pitanja, onda će godine još više istaknuti vašu lepotu.

OVAN

Ovnovi vole avanture, veoma su sigurni u sebe- vremenom se malo primire ali se to ne održava negativno na njihovu sjajnu ličnost.

Njihova harizma zapravo tek kasnije dolazi do izražaja. Sve njihove dobre osobine čine ih neverovatno privlačnim.

Sa godinama postaju otvoreniji i iskreniji što ih čini još lepšim.

BLIZANCI

Ovaj znak u mladosti je često suzdržan i distanciran. A onda se menja i postaje samouvereniji i atraktivniji. Blizanci obožavaju da putuju gde stiču bogata iskustva, što ima pozitivan uticaj na njihovu ličnost i samim tim i na spoljašni izgled, piše miss7.24sata.hr.

Astrolozi su ovu procenu uradili i baveći se samo ženskom lepotom. Astrologija kaže da žene rođene u ova tri horoskopska znaka postaju sve srećnije i uspešnije nakon 50. godine.

DEVICA

Znate kako se kaže, Device se rađaju kao stare duše. Postaju zrele od rane mladosti. S obzirom na to da ih krase praktičnost, organizovanost i analitičnost, znaju kako da ispolje svoje kvalitete, a njihov rad najčešće daje sjajne rezultate.

Nije im strano da ubrzo nakon diplomiranja dobiju sjajan posao, da kao veoma vredni radnici brzo napreduju i ostvare blistavu karijeru.

Device do 50. godine ispune dosta ciljeva, ali se ne zaustavljaju. Stalno žele da idu korak dalje, a kako godine odmiču, upoznaju sebe- na pravi način. To im pomaže da pobede želju za perfekcionizmom i da se opuste.

U tome im mogu pomoći i joga i meditacija, piše primewomen.

LAV

Lavovi su pak skloni tome da u zrelom dobu postižu sjajne profesionalne uspehe. Učenje, učenje i samo učenje, to je njihov moto nakon 50. što im pomaže da napreduju na raznim poljima.

Ne treba da vas začudi ako Lav u šestoj deceniji upiše fakultet ili neki kurs ili promeni profesiju pa i ceo život. Lavica se jednostavno ne boji promena i ume da uživa u zrelim godinama.

BIK

Bik sa lakoćom prihvata starenje. Zapravo, još od malih nogu jedva čeka da odraste. Nakon 50. postaje sve fokusiraniji na karijeru i što je bitno, ume da gleda svoja posla, prenosi Mondo.

Optimističan stav, sve jača radna etika i jasna želja šta se hoće od života… Žena Bik se u pedesetim hrabro upušta u nove izazove i iznova i iznova napreduje.

Foto: pixabay,
Autor: A.M/Luftika