Mali TRIK Andrijane Lime za GUSTU I SJAJNU KOSU

Mnogi će reći „Lako je njoj kada ima para i o njenom izgledu brine veliki broj ljudi“, ali malo ko zna da svetska lepotica i manekenka Andrijana Lima pribegava jednostavnim trikovima u domaćoj radinosti kako bi svoju negu dovela do savršenstva.

0335093c52d3d58dad52351c5ad50296bf7fc2d3

Upravo jedanh takav manji trik često koristi kako bi njena kosa imala gustinu i sjaj. Verovali ili ne, glavni sastojak se krije u kuhinji, a Lima je dala detaljno uputstvo kako da ga upotrebite za lepotu.

-U masku za kosu ili regenerator uvek stavim malo zgnječenog avokada i garantujem vam da će vam biti sjajnija nego ikad. Ne šalim se! Avokado nema jak miris, pa vam kosa neće čudno mirisati- otkrila je manekenka. 

……

Inače, avokado je izuzetno bogat vitaminima, proteinima, masnoćama i prirodnim uljima koja mogu zaštititi i omekšati kosu. Stvara zaštitnu barijeru koja čuva dlaku i održava je hidriranom, mekom i fleksibilnom.

Ne samo da oporavljaju oštećenu dlaku, nego i pospešuju rast nove kose, zaustavljaju opadanje, uklanjaju perut i čine još mnogo toga za vašu lepotu, ali pre svega i zdravlje.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić