Login/Registracija

Luksuzno uređenje dvorišta velikih holivudskih zvezda

Sva velika imena Holivuda poseduju raskošne nekretnine koje obavezno imaju i savršeno uređena dvorišta.

Bazeni, moderan namštaj i poslednja tehnologija su tek neki od detalja koje najbogatiji zahtevaju za uređenje dvorišta. Zavirili smo u domove nekih velikih zvezda.

Džon Ledžend i Krisi Tajgen – uređenje dvorišta u znaku ljubavi

Ideje za uređenje dvorišta u kom živi velika porodica mogu se potražiti u luksuznoj vili ovog slavnog para. Manekenka i pevač poseduju bazen okružen drvenom palubom, prostrani travnjak i nameštaj stvoren za maksimalno opuštanje.

Prostrano dvorište para takođe je pogodno za pravljenje zabava i velikih porodičnih okupljanja.

……

Izbor drveta kao materijala koji okružuje bazen doprinelo je toploti prostora, a niski nameštaj deluje jako udobno i moderno.

Takozvane “lazy bag” fotelje su odličan izbor za dvorišta jer su stvorene za izležavanje – a to ćemo najčešće raditi u našem malom kutku.

Tropsko uređenje dvorišta Seta Rogena

Glumac koji se često pojavljuje u komedijama ima kuću u boho stilu – što je odlična ideja za uređenje dvorišta. Pod senkom palmi, on ima nameštaj živopisnih boja, a dvorište je popločano ciglom, što daje rustičan efekat.

Njegov baštenski nameštaj ulepšan je šarama u arapskom stilu. Raznobojni jastučići su uvek dobar detalj za uređenje dvorišta, jer su najlakši način za unošenje živosti u prostor.

……

Takođe, uvek je dobro imati što više biljki u dvorištu, čak i ako ne živimo u tropskim predelima.

Uređenje dvorišta Natali Portman se lako kopira

Holivudska zvezda ima vilu sa pogledom koji oduzima dah, a upravo iz dvorišta puca pogled na okean. Ideje za uređenje dvorišta koje možemo da ukrademo od nje je nameštaj od paleta, koji možete napraviti sami.

Sto od paleta je jeftin način da dobijete baštenski nameštaj koji će vam dugo koristiti. A sasvim je moguće napraviti i klupu za dvorište, na koju jednostavno možemo dodati udoban dušek.

Čak iako nemate spektakularni pogled, za uređenje dvorišta uvek vredi uložti dodatni trud i magiju stvoriti sopstvenim rukama.

……

Leonardo Dikaprio – uređenje dvorišta sa neverovatnim bazenom

Prelep bazen je središte vile glumca, a ostatak dvorišta je uređen minimalistički. U Leovom imanju vidimo odlične ideje za uređenje dvorišta sa bazenom – zasadite nisko rastinje i atraktivna stabla koja će dodatno ulepšati prostor.

……

Ukoliko je vaš dom minimalistički uređen, neka takvo bude i vaše dvorište. Odaberite svedeni nameštaj a fokusirajte se na biljke.

Međutim, ne preporučuje se da ih sadite tik do bazena, jer će to otežati čišćenje. Radije zasadite atraktivne žbunaste biljke na ivicu dvorišta ili napravite posebno ograđen prostor za cveće.

Foto: Instagram,
Autor: Grand.Online